Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány aki azt szereti ha mindig az van amit Ő akar?
Figyelt kérdés
2018. aug. 18. 20:16
11/11 anonim válasza:
Ha most arra gondolsz, hogy a nő a dominánsabb fél. Igen van ilyen, de nem annyira sok, mert ez nem a társadalmi konvenciók szerint tipikusan nőies tulajdonság, ebből adódóan a kislányokat nem úgy szokták nevelni, nem ezt a mintát látják otthon. Én szeretek szervezkedni és irányítani, de engem úgy neveltek, hogy még ha nagyon nagyon azt hiszem, hogy igazam van valamiben akkor is hagyjak egy kis egér útat. Szóval úgy fejezzem ki magam, hogy én úgy hallottam/ én úgy tudom, hogy ez így van ezért és ezért és ezért. Az biztos, hogy lehet egy infó téves és ezért veszíthet az ember vitát. Arra is megtanítottak, hogy ha nagyon érzem az indulatot magamban és a másik félben akkor szépen faroljak ki a dolgokból, aludjak egyet rá és tiszta, higgadt fejjel beszéljük végig a következő nap. Meg olyan tini koromban apám ránevelt arra, hogy ki tudjam azt mondani, hogyha valakinek igaza van. És az igazság az, hogy személytől és helyzettől is függ az, hogy az adott helyzetre hogyan reagálok és igen van, amikor nem tudok nyugodtan és átgondoltan cselekedni, hanem az érzelmeim vezetnek, de igyekszem és próbálom egyre jobbá tenni az arányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!