Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok, nektek mi a top3 külső tulajdonság, ami megfog egy férfiban/srácban?
Az előttem lévőkkel többel is egyet értek, kivéve a hosszú haj + szakáll. Nekem am a düs haj sem feltétel, csak azért kopasz se legyen, de a katonásan rövid is bejön, ugyanúgy ahogy a bozontos göndör. :) A lényeg mindig az arc, az nézzen ki jól, tehát legyen helyes. Ez az 1.
A másik, de egyformán fontos az elsővel, legyen magas, 185+. (Én 180 vok.) Legjobb, ha 190-nél nem sokkal magasabb. Legperfektebb magasság: 187-192.
3. Izomzat. Se a kigyúrt állat, se az Izomtalan Róbert nem fog meg, ezeken az alkatokon továbbsiklik a szemem. Akiket megnézek, izmosak, sportosak, de csak arányosan.
Amúgy amiket írtak, hogy kisugárzás, mosoly, sztem ezek nem annyira külső jegyek. A mosoly nem izgat, elég ha rám mosolyog, mikor a helyzet megkívánja. A kisugarzás meg olyan megfoghatatlan dolog, de igen, az számít, mert ha süt róla, hogy buta/bunkó/szerencsétlenkedő, akkor nem vált ki belőlem semmit az ember.
Ami a külső jegyekben a gyengém, de nem feltétel, az a dús ajak, barátságos szemek, színe mindegy. Ami még a gyengém, ha jártas küzdősportban. Esetleg a motorzás. Vagy ha a szakmája rendőr.
Magas, vékony, sportosan izmos test
Sötét színű rövid haj és szakáll
Szemüveg
-markáns,de nem túl arc
-Hatalmas szempilla sötét szemmel
-sűrű haj
Az ápolt fogakat, stb. nem írom, mert szomorú, ha az ápoltsága fogna meg, ami alapnak kellene, hogy legyen.
-vékony testalkat
-piercing (orrkarika a gyengém) + tetoválás
-hosszabb haj
Nem sorrendben
A szeme
A segge
A keze
😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!