Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek több működőképes kapcsolat lenne, ha a nők sokkal idősebb férfiakat választanának?
Szerintem ez akkor oldódik meg, ha az apa is foglalkozik a saját gyerekével, nem sz.arik rá mindenre, hogy majd a felesége megoldja, mert neki muszáj, ő meg addig bulizik, mint egy 15 éves kamaszfiú.
És akkor nincs belőle gond, hogy mire 50 évesen nem áll fel a farka, két marék gyógyszerrel kezdi a napot, addigra a gyerekei évek óta felé se néznek, és ha nőt akar, akkor fizet.
Még szerencse, hogy a normális férfiak lehiggadnak még az előtt, hogy impotensek lesznek, és nem kizárólag a farkuk után futva élik az életüket.
Nekem nem kene idosebb férfi
Nem illenek össze. Teljesen más a fontossági listám mint egy idosebb férfinak
Teljesen más az értékrendem mint egy idosebb férfinak
Érzelmi intelligenciám sem olyan fejlett vagy érett mint egy idosebb férfinak ezért nem is működne úgy a kapcsolat
Nekem jelenleg a szórakozás , utazás , fontos nem az hogy családot állapítsak (amugy sem szeretnek ) általában az idosebb ferfiak már azt akarjak minél előbb mert ok már kieltek magukat , én pedig meg nem
Házasságot sem szeretnek .
Én szeretek a párommal együtt bulizni egész éjszaka
Nem szertem az unalmas monotonitást
Nekem nem kell család , szóval nem jönnek össze egy “pápával”
Maximum egy két évvel lehet nalam idosebb vagy fiatalabb
Nalam már a 10 év is sok . Sokkal többet élt meg mint én és ez ellent ezekhez vezetne
N 24
Az ilyen gondolkodás miatt nem akarok soha se gyereket. Még a végén én kérjek elnézést, hogy nevelem a gyereket, viszem a háztartást, és nem úgy élek, mint egy 20 éves bulicica.
Azt most fel se sorolom, hogy mennyi mindent nem tud megadni nekem egy ilyen 35 éves farok. Többek között ezért nem érdekel már a szex sem. Egyszerűen semmi szükség az életemben férfiakra.
Inkább személyiségfüggő. Valaki 35 évesen is jobban szeret otthon lenni nyugiban, valaki 50 évesen is pörgősen élne.
Egyébként mi lenne, ha a példában szereplő 35 éves férfi nem kamaszként viselkedne és bulikázna meg haverkázna, hanem kivenné a részét a házimunkából és a gyereknevelésből, ha már megcsinálta a gyerekeket és bevállalta a közös háztartást?
Nem kéne se olyan pasi, aki az apám lehetne, se olyan, aki 35 éves felnőtt fejjel ilyen infantilis. Normális velem egykorú párom van, akivel passzol a habitusunk, és nincs ebből problémánk.
"nő otthon a gyerekekkel, a férfi haverokkal bulizni"
Én férfiként mondom neked, ha te vagy a férfi úgy hazavágnálak, hogy többet tuti sehova nem raknád a farkadat.
A gyerek egy felelőség, ha megcsináltad vállalni kell!
Vállalni kell a vel járó gondokat, akadályokat, lemondást!
Ha te vagy a nő úgy otthagynám, hogy vissza sem néznék!
Hidd el van élet a válás után, és lesz aki annyira szeret majd, hogy te és a gyermeked az elsők lesztek a számára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!