Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 1 hét netes ismeretség és egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 hét netes ismeretség és egy pár tali után miért vagyok a háttérképe a telefonján, és miért tudja hogy melyik képen mi van rajtam?

Figyelt kérdés
2018. aug. 15. 21:15
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Amúgy nem vagyok gazdag. Amúgy nem ismeri a ruhatáram, csak mondja hogy pl. az a kép amin a piros felső van rajtad az nagyon jó stb.
2018. aug. 15. 21:30
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

"Amúgy nem ismeri a ruhatáram, csak mondja hogy pl. az a kép amin a piros felső van rajtad az nagyon jó stb."

Ez csak annyit jelent, hogy nem színvak.

2018. aug. 15. 21:34
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
A lepontozásból is látszik, ha valaki ilyen. Megsértődik, mert magára ismer.
2018. aug. 15. 21:45
 14/18 anonim ***** válasza:
54%
72%, te nagyon be vagy pulykulva valakire.
2018. aug. 15. 21:47
 15/18 anonim ***** válasza:

Igen. Tanultam személyiségzavarokról, plusz tapasztaltam is, ezért látom, kivel kell vigyázni.

Ezekből vannak aztán az olyan sztorik, hogy bemondják a tévében, hogy xy-t ekkor és ott látták utoljára, aztán pár nap múlva megtalálják valami erdős területen elrejtve. És mit ad Isten, az elkövető egy visszautasított udvarló volt.

Óvatosan, gyerekek. Főleg azok, akiknek kevés élettapasztalatuk van.

2018. aug. 15. 21:51
 16/18 anonim ***** válasza:
Ez elég gáz, de az, hogy tudja melyik képen mi van rajtad, valahogy nem értem :D Tehát nem vak és látja ami rajtad van ? :DD Vannak gondok a fejekbe itt is ott is egyébként..
2018. aug. 15. 22:28
 17/18 anonim ***** válasza:
72%, te kissé paranoiás lehetsz...
2018. aug. 15. 22:38
 18/18 anonim ***** válasza:

A háttérképnek állításon meglepődnék.

A történet másikfele már nem olyan fura. Unalmas estéjén átpörgette a képeid miközben nem csak az egeret fogó keze volt elfoglalt és megtetszett neki az a fotó.

2018. aug. 15. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!