Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 év nagy korkülönbségnek számít, ha a nő idősebb?
utolsó:
és az is sokmindent elárul, ha tőle jóval idősebbel kezd... :D
Szerintem ez pont az a kategória, amikor sok minden múlik a két konkrét személyen és azon, hol tartanak az életben és milyen terveik vannak. Nem minden 22 éves férfi ugyanolyan, és nem minden 27 éves nő tart ugyanott.
Példa: ha a férfi még évekig egyetemre jár, a nő meg évek óta dolgozik és szeretne családot alapítani, akkor nem biztos, hogy ideális a dolog. De fordítva is simán lehet, hogy a férfi mondjuk 22 éves létére már dolgozik, jó munkája van, sokat keres, elkezdhet stabil egzisztenciát kiépíteni, a nő meg mondjuk a harmadik egyetemi szakon küzd és nem tudja, mit kezdjen az életével.
Jól megvagytok ?
Szeretitek egymast ?
Mit számít masok véleménye ,?
Nrktek legyen jó a többi le van kakkantva.
Szerintem nem sok 5 év, bár nálunk csak 3,5 év van. Biztos fura lett volna kicsit anno mikor összejöttünk, hogy míg én 24, a férjem meg nem 21, hanem 19 éves, de szerintem még vállalható. A komoly érzések nem függnek kortól.
Én azt gondolom senki nem lát bele a másik fejébe, kapcsolatába, szóval ostobaság számok alapján ítélkezni.
Semmivel se rosszabb ez, mintha a nő egy apja korabeli palival van együtt. Mindkét eset az adott pár magánügye. Ha ők boldogok, más ne ugasson bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!