Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 5 év nagy korkülönbségnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 év nagy korkülönbségnek számít, ha a nő idősebb?

Figyelt kérdés
A férfi 22, a nő 27.
2018. aug. 15. 18:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
12%
Baromira nagy. Vigyázz ez a liba nem is az anyád, hanem a nagyanyád lehetne! :D
2018. aug. 15. 18:24
 2/12 anonim ***** válasza:
27%
nem nagy, de azért sokat elárul a nőről hogy nála jóval fiatalabbal kezd.
2018. aug. 15. 18:25
 3/12 anonim ***** válasza:
39%

utolsó:

és az is sokmindent elárul, ha tőle jóval idősebbel kezd... :D

2018. aug. 15. 18:26
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Elfogadható.
2018. aug. 15. 18:31
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez pont az a kategória, amikor sok minden múlik a két konkrét személyen és azon, hol tartanak az életben és milyen terveik vannak. Nem minden 22 éves férfi ugyanolyan, és nem minden 27 éves nő tart ugyanott.

Példa: ha a férfi még évekig egyetemre jár, a nő meg évek óta dolgozik és szeretne családot alapítani, akkor nem biztos, hogy ideális a dolog. De fordítva is simán lehet, hogy a férfi mondjuk 22 éves létére már dolgozik, jó munkája van, sokat keres, elkezdhet stabil egzisztenciát kiépíteni, a nő meg mondjuk a harmadik egyetemi szakon küzd és nem tudja, mit kezdjen az életével.

2018. aug. 15. 18:44
 6/12 anonim ***** válasza:
80%

Jól megvagytok ?

Szeretitek egymast ?

Mit számít masok véleménye ,?

Nrktek legyen jó a többi le van kakkantva.

2018. aug. 15. 19:01
 7/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nem sok 5 év, bár nálunk csak 3,5 év van. Biztos fura lett volna kicsit anno mikor összejöttünk, hogy míg én 24, a férjem meg nem 21, hanem 19 éves, de szerintem még vállalható. A komoly érzések nem függnek kortól.

Én azt gondolom senki nem lát bele a másik fejébe, kapcsolatába, szóval ostobaság számok alapján ítélkezni.

Semmivel se rosszabb ez, mintha a nő egy apja korabeli palival van együtt. Mindkét eset az adott pár magánügye. Ha ők boldogok, más ne ugasson bele.

2018. aug. 15. 19:09
 8/12 anonim ***** válasza:
90%
Köztünk 6 év van. Ő 25 én 31. Annyiból könnyű, hogy mindketten dolgozunk. De engem kb annyi évesnek néznek, mint őt, aztán csodálkoznak, mikor kiderül, hogy mennyi is vagyok valójában. :D
2018. aug. 15. 19:47
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem vannak ismerőseim, akik 20F 27N felállásban voltak mikor összejöttek. 2 éve élnek szerelemben, összeköltöztek, és minden szuper náluk 🙂
2018. aug. 15. 19:58
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor nem mi leszünk az első ilyen pár :)
2018. aug. 15. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!