Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Találkozás az ex-szel? Ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkozás az ex-szel? Ki hogyan kezeli?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam egy kerti partin, ahol találkoztam a volt barátnőmmel.

2 éve szakítottunk, utána még fél évig ment ez a se veled, se nélküled kapcsolat, amikor is döntöttem, hogy befejezem. Azóta semmilyen kommunikáció nem volt köztünk, nem láttuk egymást, még véletlenül sem találkoztunk, pedig egy városban lakunk, a facebook-on is letiltottuk egymást.

Mindketten továbbléptünk már, új életünk van. Nem csak új párkapcsolatban vagyunk mindketten, hanem vicces módon munkahelyet és lakhelyet is váltottunk az elmúlt másfél évben.

Azt hittem túl vagyok rajta már rég. De tegnap kiderült, hogy nem. Egymást megölelve, puszilva üdvözöltük egymást és akkor döbbentem rá, hogy senki iránt nem érzem "azt", amikor hozzámér, mint amit iránta. Sajnos nem sokat beszélgettünk, valahogy nem úgy alakultak a dolgok, így nem tudom, hogy ő mit érez.

Nagyon felkavart, nem tudom mit csináljak.

Volt már valaki hasonló helyzetben?

Mi lett utána?

30/F

2018. aug. 12. 10:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Voltam hasonló helyzetben. Köszöntem neki, meg ő is nekem, majd szépen továbbálltunk...
2018. aug. 12. 10:29
 2/11 A kérdező kommentje:
Úgy értettem a hasonló helyzetet, hogy akit felkavart a találkozás, akiben még vannak érzések, vagy újra előjöttek.
2018. aug. 12. 10:31
 3/11 anonim ***** válasza:
25%
Akkor ne tökölj sokat, keresd fel!
2018. aug. 12. 10:32
 4/11 anonim ***** válasza:
Csak egy exem van akivel komoly oka volt a szétvàlàsnak.Vele talàlkoztam később,de csak mint ismerős.Semmit nem mozgat meg bennem.A többi exemmel viszont nem haraggal vàltunk el.Egyikük valahànyszor felbukkant az életemben ,mindig újra összejöttünk.Sosem tanultunk az esetből,hogy mi nem vagyunk egymàshoz valók :D És vam még rajta kívül kettő,akivel tuti hogy ha összefutnànk valahol akkor lenne folytatàs ;)
2018. aug. 12. 10:40
 5/11 anonim ***** válasza:
#1 Vagyok azt hittem az a kérdés, hogy "Ki hogyan kezeli?".
2018. aug. 12. 10:40
 6/11 anonim ***** válasza:
Utojára amikor találkoztunk 1,5 év után, hát elég szexuális töltetű lett, szinte lefeküdtünk. Tipi tapi, meg minden volt. Jelzem neki pasija van elég rég óta. Úgy voltam vele ha neki belefér akkor nekem is. Nem bántam meg. 24f
2018. aug. 12. 10:51
 7/11 anonim ***** válasza:

Néha találkozunk az egyik exel, 4-6 havonta, a közös ismerősök révén közös programok is vannak néha. Mindig közömbösen indulok neki, aztán mégis érzek valamit, pedig több éve vége már. Szerencsére hamar túl vagyok rajta az elköszönés után. Nálunk legfeljebb puszi van vagy az sem.

40/F

2018. aug. 12. 11:07
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Köszönök neki, emberként kezelem. Próbálok hűvös maradni, saját habitusomat "megeroszakolva" nem megyek a közelébe, véletlenül se érintem meg, mint mást. Aztán otthon felkajálom az összes csokimat, és csapkodok egy sort, mert még mindig megmozgat, és haragszom magamra.
2018. aug. 12. 11:34
 9/11 anonim ***** válasza:

Hasonló szitum volt. Se veled se nélküled, csúnya szakítás, kölcsönös tiltás, majd nem láttuk egymást több mint egy évig.

Pár hónapja találkoztunk a villamoson, puszival köszönés, beszélgettünk, nem volt rossz, mint egy régi barátot látni. Ő volt a nagy szerelem, de már rég elmúlt.

Újra ismerősnek jelölt, végignézegette az instán megosztott dolgaim. Egyáltalán nem váltott ki belőlem ez sem semmilyen érzelmet.

2018. aug. 12. 13:43
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Bemutattam neki a páromat és ennyi.

Az arca megért egy tanulmányt... :D

2018. aug. 12. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!