Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felelősségteljes embernek tartod magad?
Fejtsd ki hosszan, nálad ez mit jelent.
korod is írd le
Miért próbálod pszichológiailag tesztelni az embert?
Önmagadon mikor végzed el a tesztet? aha, azt már nem, csak nem félsz? hogy mit mutatnál?
Mi? :D Ez nagyon félre ment :)
Azért kérdem, mert mindig kifogom a felelőtlen férfiakat. És ezt 30-40 év között. Éedekelne, hogy csak én vagyok ekkora balek, vagy manapság ez tényleg nem új?
Számomra a felelősségteljesség egyfajta tudás. Annak a tudata, hogy a tetteim és a cselekedeteim örökre és megmásíthatatlanul utánam maradnak, és nem csak a többi emberre, hanem a jövőre is hatással lesznek, mivel a jövő úgy alakul, ahogy mi emberek. Egy felelősségteljes ember nem csak a saját életét tartja szem előtt.
Minden megnyilvánulásunk hatással van a világra és annak alakulására.
A világ tele van gyűlölettel és félelemmel. Szerintem egy felelősségteljes ember nem adja hozzá a sajátját ehhez a hatalmas negatív energiához, hanem másképp csinálja. A gyűlölködő emberek felé is szeretettel fordul, és példát mutat.
Számomra ezt jelenti felelősségteljesnek lenni. A példamutatás.
Törekszem rá, hogy az legyek. Úgy gondolom, egyre jobban megy. Már nincs rám semmilyen hatással mások gyűlölete. Magyarán kenyérrel dobok vissza, amikor megdobnak kővel.
A csodálatos magyar nyelvünk tele van ilyen előremutató, ősi igazságokkal. Persze manapság divatos ezeket gúnyosan kifordítani és viccet csinálni belőlük.
A hiba benned van, ha folyamatosan ugyanabba a hibába esel ("mert mindig kifogom a felelőtlen férfiakat.") és nem tanulsz belőle.
Te választod ezeket a pasikat. Zsák a foltját mindig megtalálja.
Kérdésre a válasz: Igen, felelősségteljes nőnek tartom magam, tetteimért mindig vállalom a felelősséget, nem bújok ki a felelősség alól. Ha hibázom, beismerem.
#7 Válaszolj a kérdésemre, vagy írj ki magadnak kérdést. Én is köszönöm.
#9 Nem megyek bele a vitába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!