Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért mennek kisminkelve és magas sarkúban munkahelyükre, ha utálják hogy flörtölnek velük, ajánlatot tesznek nekik, vagy "zaklatják" őket?
Ahol én dolgoztam banknak:
1. dress code - magas sarkú, blúz, combközéig érő szoknya
2. smink kötelező azoknak, akik face to face melóznak az ügyféllel
Gyűlöltem, nem véletlenül mentem el könyvesboltba kevesebbért, de nem kell hülye normáknak megfelelni meg felvenni egy álarcot, ami nem én vagyok.
Én több okból:
1. Bár alapjáraton nem vagyok "csajos", néha jól esik kicsit kicsípni magam, a saját kedvemért. Van néhány magassarkúm, amit szeretek, nos hétvégi erdei túrára mégse vehetem fel, így marad a hétközben, amikor meg dolgozok.
2. Smink: a szememet kiemelem, mert nagyon elégedetlen vagyok a számmal, és el akarom vonni onnan a figyelmet. BB krémet meg az uv védő funkció miatt használok minden nap.
3. Munka után a párommal találkozok, neki akarok tetszeni :)
4. Munkahelyen elvárják tőlem, hogy elegáns legyek. Olyan helyen dolgozok, ahol bármikor jöhet vendég, akivel foglalkozni kell, illetve bármikor beeshet valamelyik magas rangú atyaúristen a fenntartótól, nem lehet toprongyosan fogadni őket.
Nem is értem, ha valaki nem macinaciban mászkál, akkor máris köteles lenne eltűrni, hogy rámásszanak? :D
"86%
Engem ez a magassarkú azért kiakaszt. Állásinterjún megkérdik, van-e magassarkúm? Ha térdsérülés miatt nem hordhatok magassarkút, elesek egy irodai ülőmunkától?"
Ez engem is érdekel. Gerincproblémám van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!