Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért mennek kisminkelve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért mennek kisminkelve és magas sarkúban munkahelyükre, ha utálják hogy flörtölnek velük, ajánlatot tesznek nekik, vagy "zaklatják" őket?

Figyelt kérdés

2018. aug. 11. 11:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%
Ez a munkahelyi elvárás nálunk. Elegáns öltözet, magassarkú nőknél, férfiaknak ing, öltöny. De kulturált helyen dolgozom, nem zaklat senki senkit.
2018. aug. 11. 12:34
 12/19 anonim ***** válasza:
86%
Engem ez a magassarkú azért kiakaszt. Állásinterjún megkérdik, van-e magassarkúm? Ha térdsérülés miatt nem hordhatok magassarkút, elesek egy irodai ülőmunkától?
2018. aug. 11. 13:06
 13/19 anonim ***** válasza:
90%
Mert így érzik jól magukat, szeretnek csinosan öltözködni vagy esetleg a munkájuk megköveteli. Teljesen mindegy, hogy mi az oka, a lényeg az, hogy egy tök idegennek a világon semmi köze nincsen hozzá. Valamint semmi sem jogosít fel arra senkit, hogy zaklassa, ajánlatokkal bombázza a másikat. Nem fogok csak azért lebernyegekbe burkolózva járni az utcán, mert mások nem tudnak normális, értelmes és kulturált felnőtt ember módjára viselkedni. Szánalmas, hogy ezt magyarázni kell bárkinek is...
2018. aug. 11. 13:32
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Illem dolga is, hogy megfelelő helyre megfelelően öltözzön és ápolt legyen az ember.
2018. aug. 11. 20:18
 15/19 anonim ***** válasza:
87%
Oké, holnap burkában megyek be dolgozni.
2018. aug. 12. 08:14
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Ahol én dolgoztam banknak:

1. dress code - magas sarkú, blúz, combközéig érő szoknya

2. smink kötelező azoknak, akik face to face melóznak az ügyféllel

Gyűlöltem, nem véletlenül mentem el könyvesboltba kevesebbért, de nem kell hülye normáknak megfelelni meg felvenni egy álarcot, ami nem én vagyok.

2018. aug. 12. 17:37
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Én több okból:

1. Bár alapjáraton nem vagyok "csajos", néha jól esik kicsit kicsípni magam, a saját kedvemért. Van néhány magassarkúm, amit szeretek, nos hétvégi erdei túrára mégse vehetem fel, így marad a hétközben, amikor meg dolgozok.

2. Smink: a szememet kiemelem, mert nagyon elégedetlen vagyok a számmal, és el akarom vonni onnan a figyelmet. BB krémet meg az uv védő funkció miatt használok minden nap.

3. Munka után a párommal találkozok, neki akarok tetszeni :)

4. Munkahelyen elvárják tőlem, hogy elegáns legyek. Olyan helyen dolgozok, ahol bármikor jöhet vendég, akivel foglalkozni kell, illetve bármikor beeshet valamelyik magas rangú atyaúristen a fenntartótól, nem lehet toprongyosan fogadni őket.

Nem is értem, ha valaki nem macinaciban mászkál, akkor máris köteles lenne eltűrni, hogy rámásszanak? :D

2018. aug. 13. 13:14
 18/19 anonim ***** válasza:
Például mert acnés, pattanásos a bőre vagy más bőrhibája van. Ettől még nem akar járni veled. Amúgy sosem veszitek észre a natúr sminket, natúr sminkes csajokat mutogattok, hogy normális meg természetes csaj, akkor miről bezsélünk?
2022. okt. 28. 22:33
 19/19 anonim ***** válasza:

"86%

Engem ez a magassarkú azért kiakaszt. Állásinterjún megkérdik, van-e magassarkúm? Ha térdsérülés miatt nem hordhatok magassarkút, elesek egy irodai ülőmunkától?"

Ez engem is érdekel. Gerincproblémám van.

2022. okt. 28. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!