Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes úgy elkezdenem ismerkedni egy lánnyal ha tudom, hogy rajtam kívül többen is érdeklődnek iránta?
Egy szép lányról volna szó és tudok is név szerint olyan srácokat akikkel szokott beszélgetni és a srácok fűzik komolyabban.
Természetesen olyat nem várhatok, hogy egy 20 éves, jól kinéző csaj körül nem legyeskedik senki, de mégis ez elveszi a kedvemet, és hajlok arra, hogy meg sem próbálom mert én lehet, hogy nem volnék neki elég.
Hagyjam a csudába, majd alakul mással vagy érdemes megpróbálni beszélgetni vele?
Így maradhat, ha beletörődsz, egyébként pedig maradéktalanul meghaladható, és letehető.
Realizálj.
Olyanokkal voltál körülvéve, akik magukat többnek hitték nálad, és te ezt el is hitted, hogy azok.A valóság pedig az, hogy az írottak alapján semmilyen olyan megnyilvánulásuk nem volt feléd, ami ezt alátámasztaná.Lenézés, támadó magatartás, rajtudat(a birka is csordaállat), kiközösítés, ezek mind az alacsony rendű emberi ego megnyilvánulásai, tárgyilagosan, és indulatoktól mentesen szemlélve is a leghülyébbekre jellemző.
A gazdagság sosem csak az anyagiakban való bővelkedés.
Én 22 évesen ismertem fel az akkori, már életveszélyes helyzeteket generáló viselkedéseim okait, és elkezdtem tenni érte, hogy lerakjam.Eltelt 5 év, teljesen más ember vagyok, megtisztultam érzelmileg, sokat fejlődtem, és nagyon megérte.
Nem is értem a kérdést. Az élet minden területén érvényes, ha nem csinálsz semmit, nem fog történni semmi.
Minek tolakodnál a menzán, úgysem jut étel, minek jelentkezz munkára úgysem te fogod megkapni, minek veszel ezt azt úgysincs semmi értelme, minek csajozz hisz százan nyomulnak.
Ébresztő! Tegyél valamit. Ha nem ezt a lányt, de a következőt megkapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!