Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 3 év után elhagyott az (ex)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 év után elhagyott az (ex) barátnőm, majd a szakítás után pár hónappal teherbe esett egy munkanélküli drogos sráctól aki 4 évvel fiatalabb nála. Mi állhat a háttérben? (többi lent)

Figyelt kérdés

Természetesen már jóval a gyerek születése előtt a srác elhagyta.

23 évesen, az exem pedig akkor 27 volt.

Ez egyébként már egy lejárt sztori nem picsogni akarok, igazából csak arra lennék kíváncsi vajon miért kattannak be egyes nők, és lépnek ki egy biztos kapcsolatból majd csinálnak ilyen baromságokat?

Tudni kell hogy nagyon nem volt semmi előjele az egésznek, minden kb. egy hét alatt lezajlott (a szakítás a részéről)

Most a részletekbe nem mennék bele néhány dolgot említek csak hogy nagyjából képben legyetek.

A lényeg tőlem mindent megkapott amit csak tudni adtam, törődést, szeretetet, anyagi biztonságot és még sorolhatnám.

Mint minden kapcsolatban itt is voltak konfliktusok, de 99%-ban megbeszéltük normálisan.

Egyedüli baja az volt, hogy nem voltam elég "menő", ezt többször is a szememre hányta ha valami vitába bonyolódtunk.

Nem szó szerint, de példának mondanám hogy mondjuk egy szórakozás alkalmával nem én voltam az az alfahím akit a haverok körbeugrálnak, vagy éppen nem mentem bele olyanokba mint a drogozás.

Nyilván nem ez volt a fő probléma, csak gondolom nem véletlenül egy full drogos éjjeli életet élő naplopó gyerekkel feküdt össze és szült "neki" gyereket.

Nem akarok általánosítani, de hasonló szitukat hallottam már és a környezetemben is történ ilyesmi, szóval nem egyedi jelenségről beszélhetünk. Szóval ezek a nők miért nem becsülik a valódi értékeket?

A kérdés is csak azért fogant meg bennem, mert a minap láttam hogy most már lassan 29 évesen még mindig az anyjáéknál nyomorog egy gyerekkel a nyakán, holott velem külön életet élhetett volna a saját házamban, nyugodt szeretett környezetben.

Persze ez az ő döntése volt, csak nem értem ilyenkor mi játszódik le az agyában amiért képes eldobni mindent?

31F

2018. aug. 8. 23:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%
Mert a nőknek pont az ilyen semmirekellő drogos senkik kellenek. Azért. A nők a szemeteket szeretik.
2018. aug. 9. 07:48
 12/18 anonim ***** válasza:
79%
nőként írom: elment az esze, "élni akart". sajnos van ilyen, nekem is volt ilyen manőverem.
2018. aug. 9. 07:54
 13/18 anonim ***** válasza:
27%

Én voltam így, akár exem is írhatta volna a kérdést.

Szerinte idilli kapcsolat, sok tenni akarás, megbeszélt problémák. Én úgy éltem meg, hogy unalmas volt, rossz volt a szex, hiába beszéltünk róla, nem ment a változtatás, féltem mellette másoktól, én irányítottam(mozijegyvétel, kassza) úgy éreztem dajkálnom kell a kis lelkét, a végén már szexnél is. Persze sose mondtam, nem mondhatod a barátodnak, hogy legyen már férfiasabb szexben és az életben, mert azzal csak rontasz a dolgon(merevedési gondok)

Na mindegy, úgy éreztem vergődünk és semmi sem segít(rávezetések), ahogy telt az idő, éreztem, hogy komolyra fordítaná, úgy éreztem meg fogok fulladni, nem akarok leélni így egy életet. Bumm, szakítás.

X év rossz szex és nem nőként kezelés után az első normálisabb pasi megtette, hogy visszajöjjön az önbizalmam és végre zavarban legyek egy kicsit és elpiruljak, mert nőként kezelnek. Szexinek és félénknek éreztem magam, mintha irányítanának, és rajtam múlik, hogy követem e. Végre nem nekem kellett. Isteni érzés volt, úgy éreztem újra önmagam vagyok, az a fojtó érzés teljesen megszűnt.

Egy gyerek könnyen összejön, ha nincs teljesen rendben a védekezés, utána pedig az emberen múlik, mit gondol az abortuszról, már, ha észreveszi időben.

Gondolom az exbarátnőd nem volt abortuszpárti, vagy későn vette észre és nem akarta örökbe adni.

Igazából klassz nőt fogtál ki, nem volt anyagias, mint te. Nem maradt veled pusztán a pénzedért, számára a boldogsága volt fontosabb.

Most is csak azt nézed, hogy nincs háza és az anyjánál lakik, és egy gyereket is el kell tartania, akinek az apja munkanélküli.

Valahogy én is így vagyok, de még ezt is ezerszer inkább szeretném, milliószor boldogabb vagyok, mint annakidején az exemmel. Felszabadult vagyok igazán.

Ami más a mi sztorinkban, hogy az én exem megkeresett, mikor megtudta, hogy terhes vagyok és fel akarta nevelni a gyermekem velem együtt. Én pedig nemet mondtam. Francnak se akart még egy együttlétet magára erőltetni vele, a boldogtalan hétköznapokat, a színlelt mosolyokat és bókokat, hogy a nulla önbizalmát felszínen tartsam, maga volt a pokol.. azt hiszem inkább sajnáltam, és gondoskodni akartam róla, mint szerettem.

Tudom az enyém a kivétel, de sikerült 20millára szert tennem saját erőből, és ugyan az anyámnál lakunk, de ez változni fog, a gyermekem pedig még csak most lesz ovis, szóval nem telt el sok idő.

Nem ideális a helyzet, de sokkal boldogabb vagyok így, pénz nélkül is sokkal boldogabb voltam így, mint valaha az exemmel.

Gondolom ő is tök hülyének tart, de ki nem szarja le, mit gondol? Én sem tartom túl sokra a gondolatait, hisz én hagytam el..

2018. aug. 9. 09:22
 14/18 anonim ***** válasza:
27%
Ja és az exem után következő pasit, a gyermekem apját sosem szerettem, nem jobb ember az exemnél, csak más
2018. aug. 9. 09:24
 15/18 anonim ***** válasza:
46%
Mert magasrol lekoakilja hogy a lanyanak ebbol kifolyolag szerencsetlen elete lesz, nem feltetlenul anyagilag, hanem erzelmileg es gondolkodasvilagat illetoen. Mert az eletet felelotlenseggel akarja elni, azt hiszi, hogy a szabad akarat azonos a felelotlenseggel es a kovetkezetlenseggel.
2018. aug. 9. 09:58
 16/18 anonim ***** válasza:
45%
a 13-as tökéletesen leírta, mi megy végbe egy nő lelkében ilyenkor.
2018. aug. 9. 11:42
 17/18 anonim ***** válasza:
91%

Az EXED - innentől kezdeve mi a kérdés?

A volt csajod kémlelése helyett próbálj meg a saját életeddel foglalkozni.

2018. aug. 9. 18:40
 18/18 anonim ***** válasza:
Orulj neki hogy igy tortent es nem egy drogos csavo gyereket neveled ugy h nem is tudsz rola.
2021. máj. 29. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!