Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti (vagy a környezetetekből valaki) el szokott vonulni a közösségi oldalak elől?
Leginkább azokhoz szól a kèrdés, akik rendszeresen használnak közösségi oldalakat.
Milyen megfontolásból függesztitek fel a használatát, akár ismerkedési időszakban?
Lehetséges, hogy valaki mindenhonnan eltűnjön így?
Nekem egyedül fb-profilom volt, amit még a legelején regisztráltam, mert sokan leléptek msn-ről. Csak chat-re használtam, sose érdekelt a többi.
Mióta lehet használni csak a messengert, fel is függesztettem a francba, eddig sem követtem senkit úgy, akiről tudni akarunk egymásról, tudunk.
Nekem az internet része a facebook, nem az internet van a facebook-ban.
Igen, szoktam ilyet csinálni: kilépek, visszalépek, válogatok ki legyen a közelemben, majd a kiválasztottakat is szelektálom.
Néha idegesítő, hogy van, néha azért, mert elegem van az emberekből, ezért szoktam lelépni.
Igen, lehetséges a mindenhonnani lelépés, de ez képlékeny, mert lehet, hogy ott van az (pl.:) FB-n, csak direkt le van korlátozva direkt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!