Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondhatta azt hogy ha reggel felébredek akkor azonnal írjak neki?
Figyelt kérdés
Beszélek egy fiúval, és azt mondta bosszantja hogy ha látja hogy én hamarabb fent voltam, de nem írtam rá.2018. aug. 6. 12:02
1/7 anonim válasza:
Nagyon jol kezdodik. Zsak a foltjat. Vagy tini vagy, vagy naiv, vagy pedig eretlen. Hany eves vagy amugy? Es hol tallatad ezt az uriembert?
2/7 A kérdező kommentje:
25 évesek vagyunk, és társkeresőn.
2018. aug. 6. 12:06
3/7 anonim válasza:
Engem ez feszélyezne, hogy muszájból kellene írnom valakinek. Kicsit úgy érezném, hogy rám akar telepedni. Egy ember ne kényszerből beszélgessen a másikkal, hanem mert jó vele.
4/7 A kérdező kommentje:
Én írok neki, de nem állandóan.
2018. aug. 6. 12:10
5/7 anonim válasza:
Ez enyhén szólva egy kicsit furcsa, mondhatnám úgy is, hogy unszimpatikus...
6/7 anonim válasza:
Hajjajj, nekem is volt egy ilyen exem... elvárta, hogy mindig írjak neki "jó reggelt" üzenetet, meg behisztizett azon, hogy látta, hogy én ekkor és ekkor fenn voltam a facebookon és nem írtam neki. Három hónapnál tovább nem bírtam vele...
7/7 anonim válasza:
Ez nalam mar buko lenne, kveve ha evodesbol szuleto huncut megallapitas ez, nem pedig egy ketsegbeesett belem kapaszkodas es irrealis elvaras! Te hogy erzed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!