Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfinak, aki tetszik, lett barátnője, aki ugyan gyönyörű, de egy bunkó? Persze nagyon szép, de ez elég? Akkor is, ha mellette egy bunkó?
10-es, te félreérted a dolgokat.
Azért, mert valaki bunkó, az nem jelenti azt, hogy ízlestelen, műveletlen ember is. Lehet valaki bunkó, de attól még simán tisztában lehet az etikettel, már csak azért is, mert nem akarja magát lejáratni.
Az én exbarátnőm, akiről fentebb írtam (másokkal) elég bunkó volt, de emellé kimagaslóan intelligens nő is. Amikor vele voltam sosem kellett miatta szégyenkeznem, odafigyelt az öltözködésére is.
Akiről te beszélsz, azok az alpári emberek, akik alapvetò etikettel és műveltséggel sem rendelkeznek.
7-es voltam.
Kérdező, te honnan tudod, milyen a párjával, családjával, barátaival?
Veled miért lenne kedves, amikor a szerelmére fájlalod a fogad?
Igen a legtöbb pasinak ez elég.
Ki.aszott jól néz ki a csaj, jó vele a sex,.... Ilyen egyszerűen működnek a férfiak.
Amúgy attól, hogy te nem csiped lehet normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!