Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már a magabiztosság is gond?
22:38-as vagyok
Egy 25 éves csaj sem számít még kiéltnek! Sőt! Ismerek nem egy olyan lányt, aki 18 (!!) éves korában vesztette el a szüzességét. Nem volt ideje kiéltnek lennie...
A másik pedig: szerintem olyan csajokat veszel alapul, akik bulizni járnak. Ez esetben egyetértek azzal az állításoddal, hogy huszonéves korukra kiéltek lesznek. De azoknak a lányoknak a nagy többsége alkalmatlan a komolyabb kapcsolatra (értem ez alatt akár a baráti szexpartnerséget is...ahhoz is kell egyfajta „komolyság”).
Jó, nem mondom, vannak olyan fiatal kiscsajok, akik 15 évesen is elég érettek és öntudatosak, de ők vannak kevesebben. Ha én visszaemlékszem 15 éves kori önmagamra, hát...máson se járt az eszem, mint a pasikon. Pontosabban rendesen hülyítettem és becsaptam őket, mert ez legyezgette a hiúságomat.
Most 21 éves vagyok, és rendszeresen 15 évesnek néznek…:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!