Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! A barátnőitekkel versenye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! A barátnőitekkel versenyeztek azon hogy kinek van jobb pasija?

Figyelt kérdés
F/27
2018. aug. 2. 20:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%
nem xd
2018. aug. 2. 20:42
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
Az is beteg aki ilyet csinál:)
2018. aug. 2. 20:43
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
Kinőttem már az oviból..
2018. aug. 2. 20:44
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Mindenkinek a saját "pasija" a számára legjobb. (aka normális körökben ez így működik)
2018. aug. 2. 20:47
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
Nem, ők azon versenyeznek, hogy kinek van selymesebb szamara.
2018. aug. 2. 20:47
 6/12 anonim ***** válasza:
85%
Gimis korunk óta barátnők vagyunk. Teljesen más az ízlésünk. Soha nem volt olyan, hogy ugyanaz a pasi tetszett nekünk. Innentől hülyeség az egész kérdés. Neki az ő párja a legjobb pasi, nekem az enyém, és mindkettőnknek igaza van.
2018. aug. 2. 21:13
 7/12 anonim ***** válasza:
86%
Természetesen. Csak az alapján választok pasit, hogy a barátnőimnek mutogathassam.
2018. aug. 2. 21:26
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem mert a nőket szeretem

Meg amugy sem versenyeznek mert hülyeség

24N

2018. aug. 2. 21:40
 9/12 anonim ***** válasza:
75%

Soha nem versenyzek veluk ilyesmiben. Nem is egyforma az izlesunk pasik teren. Nekik a veluk egykoruak jonnek be,nekem a joval fiatalabbak. Ndm lehet osszehasonlotani.

N/35

2018. aug. 2. 22:20
 10/12 anonim ***** válasza:
88%

Látszik, hogy nem ismered a nőket. Ezt a gyakorlatban hogy képzeled el? Nekem nem sikerül. Van öt lány, mind az öt azt àllítja, hogy az ő pasija a legjobb. Akkor ki nyert? Vagy elkezdik összeírni, hogy kinek hány centi a farka, a bicepsze, mennyit keres, stb, vonnak egy átlagot, és a legmagasabb pontszám nyer?

Hihetetlenül kíváncsi lennék a gyakorlatban hogy lehet kivitelezni.

2018. aug. 2. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!