Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány helyes/szép/vonzó lány/nő hiszi magát csúnyának, visszataszítónak csak azért, mert nem úgy néz ki, mint azok az instagram modellek és egyéb celebek, akikhez hasonlítja magát?
Hogyan lehetne segíteni nekik, és elhitetni velük, hogy úgy szépek, ahogy vannak, nem kell senkihez hasonlítgatniuk magukat?
Egyáltalán mi a véleményetek a mai kor női szépségideáljáról? Ezek az izék szerintetek tényleg szépek?
Mielőtt valaki irigységgel vádolna: férfi vagyok.
hat a segitseg az lenne, ha a ferfiak nem tamogatnak ezt. tudod, kereslet-kinalat. es amig tobbezer vagy akar egy millio ferfi nyaladzsik a megcsinalt kepekre, koveti oket, ezzel pedig penzkeresesi lehetoseget nyujt szamukra, addig hemzsegni fognak az mulanyok. elvegre, csak par mutet kell, k**vas kepeket kirakni, es ennyi.
tehat ha nem lenne ennyi erdeklodes ezek fele a lanyok fele, akkor kevesebb vagna bele ebbe a "karrierbe", es kevesebb ilyennel kene szembesulniuk a noknek.
amugy tenyleg, vannak olyanok, akik nem is ugy neznek ki egyaltalan, csak teljesen atszerkesztik magukat. total durva.
de sajnos a legtobb ferfinak ez tetszik, elvegre ezek az insta modellek, mintha luxus p**nosok lennenek, akik kicsit igenyesebbek, mint akikre a himek nap, mint nap verik.
szerintem szornyu, hogy olyan az ideal, ami szinte minden nonek elerhetetlen mutetek nelkul.
visszaterve, a megoldas erre az lenne, hogyha nem lenne ra kereslet. de van. ez kb olyan, mint mikor anno bejottek a pl*yboy magazinok es nagyszamok voltak meg izgatoak a ferfiaknak. csak itt az a problema, hogy barmikor ralepsz a telefonodra vagy kinyitod a laptopodat, mindenhonnan ezeket latod. tehat, teljesen tullepte a normalis hatarokat, ferditi a ferfiak idealjat es a noknek testkepzavarokat okoz, mentalisan sanyargatja oket.
azt hozzatennem, hogy bar emlitettetek, hogy a ferfiakat is erintik hasonlo dolgok, ami igaz, de sokkal elenyeszobb szazalekban. es a nok joval elfogadobbak a "hibakkal" kapcsolatban. meg hat, hany ferfi instamodellt latsz, noi instamodellekhez kepest?
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy soha nem éreztem magam rosszabbnak az Instagram lányok miatt. Hiába vagyok fiatal, sportos, karcsú, nagymellű, normálarcú lány, megnyitom az Instát és tömegével jönnek velem szembe a szebbnél szebb nők.
Egyszerűen képtelenség úgy kinézni a 9-5 munka mellett, mint ahogy a legtöbbjük kinéz. Nincs póthajam és a saját hajam soha nem lesz olyan szép hosszú és dús, mint amit nekik felrak a fodrász, sajnálok havonta festetni hajat, nem telik tartós szőrtelenítésre sem, sem drága arckezelésekre.
Igyekszem kihozni magamból a lehető legtöbbet, de nem áll rendelkezésemre annyi forrás, hogy ilyen szintű beavatkozásokra költsek.
Ennek ellenére a környezetem szépnek mond, sikeres vagyok a férfiak körében is, de ahogy írtam, érzem magamon a kisebbségi komplexust az Instagram után.
Pont az általad említett kérdés miatt írtam ki ezt a kérdést. Engem olyan mélyen taszítanak ezek a fitnesz- és instagram modellek, hogy azt el nem tudom mondani. Pedig nem hinném, hogy rossz lenne az ízlésem nők terén.
Ugyanakkor egyet kell, hogy értsek veled abban, hogy a férfiak is szenvednek hasonlótól, ugyanis én is csökkent értékűnek érzem magam, mert nem vagyok egy kigyúrt állat, és kopaszodom.
Ez van... :/
nem azon vannak/vagyunk felhaborodva, hogy valakinek a fitneszes tetszik, bar alapvetoen nem tul realisztkus elvarni egy dolgozo notol, hogy napi tobb orat edzen es mindig legyen ideje fozni egeszseges eteleket. de ez egy dolog, ha egy ferfi kepet megteremteni a baratnojenek, hogy mondjuk csak reszmunkaidobe dolgozzon es mellette legyen annyi ideje a testere, szive joga es akkor szuper a nonek.
de meg inkabb itt azzal van a problema, hogy a fitneszes nok nagyresze E-s szilikonmellel virit, sot, sot, meg vannak akiknek a fenekukben is szilikon van es ezzel atverik a lanyokat, ok pedig azt hiszik, hogy a no edzes tervetol olyan, amilyen! amiket persze meg el is ad nekik.
na meg, visszaterve az instamodellekhez, a piszere plasztikazott orr es a feltoltott ajak kb alap, mindenfele mas fillerrel egyetemben.
es amelyik fitneszes modellt emlegetett az egyik kommentelo, hat annak a nonek gumibaba arca volt a sok plasztikatol.
persze, gondolom te nem lattad a kepeket. aki fitneszes, nem muti magat, es ugyesen be tud iktatni napi 2 ora edzest (munka mellett), annak minden elismeresem!
aki a parja penzen el es az az egyeduli dolga, sot, meg 10 muteten is atesett, na..azzal az ideallal van problema. :)
Itt egy nő, akit én pl. szépnek tartok.
Amit egyszerűen nem tudok hova tenni, hogy a férfiak többsége nem az ilyen nőket látja szépnek. Talán az lehet a magyarázat, hogy soha nem láttak még nőt élőben, és azt hiszik, hogy a nő úgy néz ki, mint amit az instagramon látnak? Vagy nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!