Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi oka lehet, hogy mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi oka lehet, hogy mindig bámul, de nem jön oda?

Figyelt kérdés
Már kb egy éve nézeget egy egész jóképű srác az edzőteremben. De nem jön oda. Egyszer fordult elő, hogy elindult felém, majd hirtelen rázott egyet a fején és irányt váltott, úgy, hogy közben visszanézett rám. Mi lehet a "passzivitásának" az oka? Nem igazán értem a dolgot ugyanis.

2018. aug. 2. 07:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

épp indult feléd amikor te kinyomtad a súlyt aztán amikor látta, hogy mégsem kell segíteni rázott egyet a fején és elment.

Szerintem "szakmailag" tetszel neki. https://www.youtube.com/watch?v=DHHS6cUIB68

2018. aug. 2. 09:27
 12/17 anonim ***** válasza:
10-es így van, kár hogy a kérdező hozzászólását nem lehet lepontozni, tipikus hülye pitsa, aki azt hiszi körülötte forog a világ.
2018. aug. 2. 13:56
 13/17 A kérdező kommentje:
11. A hasállványon voltam, bocs 😀 Körülöttem, mert jó nő vagyok és tudom is magamról. Szerencsére mások is tudják.
2018. aug. 2. 17:23
 14/17 anonim ***** válasza:
olyan jó neked, hogy jó nő vagy....
2018. aug. 2. 17:38
 15/17 anonim ***** válasza:

Pfffff

Szerintem sugárzik rólad a pökhendiség és a beképzeltség, azt nézi egy éve, hogy lehet valaki ekkora pi.cskusz :D

2018. aug. 2. 18:06
 16/17 anonim ***** válasza:
Nembaj, aztán majd csodálkozol ,hogy csak egy körre kellesz mindenkinek :D te pcsa
2018. aug. 2. 20:49
 17/17 anonim ***** válasza:
1 körös csaj :D
2018. aug. 3. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!