Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem érzitek magatokat egyedül?
Mostanság olyan érzésem van mintha egyedül lennék a világban (lehet akár kezdődő depresszió is nem tudom).
Szóval a régi ismerősök/barátok közül senkivel nem beszélek vagy csak ha évente összefutunk akkor van valami.
Igazából mondhatnám hogy "a f..z se keres" ahogy szokták mondani.
Ti hogy vagytok ezzel? Nem érzitek magatokat néha vagy általában egyedül a világban?
Nem, mert mindig vannak körülöttem, hol meló, hol család, hol egyéb. Most is itt nyaggat a nagylányom, hogy nézzük tovább egy filmet. Szóval a kérdésedre nem.
Én szeretnék már végre egyedül lenni:)
Én akárhol vagyok a kapcsolatokat csak egy felszínes hülyeségnek látom.
Tehát a munkahelyi barátságok is max addig tartanak amíg egy helyen dolgozik 2 ember. Ez 30 km-es távolság esetén is simán megszűnik ha arrébb állnak.
Persze lehet én látom túl pesszimistán.
Na igen... egy viszonzott szerelem már nem ilyen. Ha dúlnak a hormonok, akkor nagy energiákat tudnak egymásba fektetni az emberek. Ez is a lényege... hogy ezidő alatt (fél-három év) kialakuljon egy olyan kötődés, ami aztán már szerelem nélkül is összetart. Szeretetnek is mondják.
Aztán ugyanilyen erős kötelék lehet egy barátság is. Ott nem a hormonok lesznek az „összenövesztő” erő, hanem valami közös élmény, közös cél, közös hobbi. Szóval közös szenvedélyek
Persze ritka az ilyen, még a lehetőséget is nehéz megteremteni az ilyen ismerkedésre. Szóval ugyanúgy kell a szerencse is, még talán több is, mint szerelemben.
Haverok, felszínes és érdekkapcsolatok pedig ja.. olyan, amit írtál.
Nálam is ez van. Ha ráírok valakire, visszaküld egy 2 szavas üzenetet, vagy egy mosolyt, de azt is csak x nap múlva. Én mesélek nekik, próbálok valami kedves, vagy érdekes dolgot megosztani velük, de ők nagy ívben letojják, visszaküldenek egy "aha, klassz" szöveget. Egy ideig törtem magam, ajándék szülinapra, karácsonyi képeslap, hogy vagy telefonhívás stb, de már tojok bele. Senkinek nincs ideje már kedvesnek, normálisnak lenni, mindenki csak használni akarja a másikat. Hányszor hallottam már azt a mondatot is, hogy "jó neked, én azt sem tudom, hogy hol áll a fejem, nincs időm semmire..." De tényleg jó nekem, mert lakásfelújításra is, nyaralásra, ügyintézésre, költözésre, kerti munkákra, és még ezer dologra van időm mindig. :)
Szóval nem vagy egyedül ezzel az érzéssel. De én szerencsés vagyok, mert a párom mindenki helyett elég kedvességet, törődést, szeretetet ad, és még kutyánk is van. :)
Csak furcsállom az egészet. Igazából eddig nem érdekelt most viszont valamiért mégis elkezdett.
Persze én is tudom hogy az ember egyedül van a világban, és ezt mondogatom magamnak is hogy ez nem probléma, de most mégis zavar.
Na de köszönöm eddig mindenkinek, megpróbálom magam túltenni ezen:)
Utolsó
Igen itt is ez a helyzet, vagyis én nem írok másra többször. Megkérdezem mi van vele ha őnem töri magát akkor én is szarok az egészre, de facebookon meg nem értem minek jelölgetnek az ilyenek. Lehet törlöm is ezeket az embereket az ismerősök közül...Bár igen most gondolok bele hogy nem barátokat veszel fel hanem ismerősöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!