Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit szoktatok ilyen kérdésr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szoktatok ilyen kérdésre válaszolni?

Figyelt kérdés
Az ismerkedési szakasznál tartunk, de minden nap azzal kezdi a beszélgetést a srác, hogy mi jót csináltál ma... De mostanában minden nap ugyanazt csinálom, ezen a héten épp semmi programom nincs, dolgozom, edzem, nézek egy részt a sorozatomból, semmi érdekest nem csinálok... Már fogalmam sincs mit írhatnék neki, nem akarom mindig ugyanazt írni, nem akarok unalmasnak tűnni...

2018. aug. 1. 22:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az régen rossz, ha a miújság után nincs miről beszélni. Mondd el, hogy mostanában minden nap egyforma aztán beszélgessetek másról. Ha tudtok. Ha nem, akkor lehet nem fog ez így működni. Egyébként meg az élő kommunikáció sokkal jobb, talán lehet itt is ez a gond, írásban nem megy annyira.
2018. aug. 1. 22:09
 2/5 anonim ***** válasza:
16%

Jaja, én próbálnám lekoptatni.

Valami olyasmit, hogy semmi különös, de bocsi, most mennem kell, nem tudok írni.

Aztán ha továbbra is „zaklat”, akkor nyíltan kérném meg, hogy „amikor sokszor írsz, akkor elnyomottnak érzem magam, mert több térre-szünetre van szükségem. Lehetne, hogy legközelebbi beszélgetést én kezdeményezzem?”

Vagy valami ilyesmi, amivel tudtára adod, hogy hagyjon levegőhöz jutni 😃

2018. aug. 1. 22:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

nincs témája és azt várja,hogy de dobjál fel valamit.

vagyis keretátadást próbál a srác,mert határozatlan és ötlettelen.

mondjuk te is az vagy hogy nem vágod ezt és nem segíted ki.

2018. aug. 1. 22:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lesz meg mihamarabb a személyes kontakt akkro ennek hamar befellegzik.
2018. aug. 1. 22:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem szeretem az ilyen kérdéseket, napi rendszerességgel, amikor úgy érzem, hogy csak a napi rutin van, semmi más.

Ilyenkor igyekszek feldobni valami érdekesebb témát, abban az esetben, ha tudom, hogy olyan személyrõl van szó, akivel amúgy ellehet beszélni errõl-arról.

Szerintem dobj fel témákat, ne úgy kezeld a beszélgetést, mint valami szar interjút, ahol téged kérdeznek s te felelsz....

2018. aug. 2. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!