Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mélyen áthatóan néz rám, akkor vonzódik hozzám vagy csak úgy méreget, de nem akar többet?
Figyelt kérdés
Nem kapja el a tekintetét, én úgy vettem észre, hogy keresi a szemkontaktust. Rajtam múlik a továbblépés vagy itt meg semmi nem biztos?2018. aug. 1. 20:44
1/12 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő.
2018. aug. 1. 20:44
2/12 anonim válasza:
Van egy nagyon hasznos funkciónk, beszédnek hívják. Próbálj élni ezzel a remek képességgel!
3/12 anonim válasza:
Hát az biztos, hogy nem bánná, ha megdughatna, de alapvetően fél lépni. Ha te lépsz, akkor biztos, hogy benne van. De hogy utána mi lesz, senki sem tudja.
4/12 A kérdező kommentje:
1. Köszönöm a felettébb hasznos tippet, majd utána nézek ez hogyan működik.
2018. aug. 1. 20:51
5/12 anonim válasza:
#4 Szóval van humorod. Az is nagy adomány!
6/12 anonim válasza:
Nőként én is szoktam tartani a szemkontaktust. Mintha akarnék valamit. De valójában mégse.
7/12 anonim válasza:
Ha ő bámul teged, te állod a tekintetét, de ő nem lép, akkor vagy csak élvezi hogy tetszik neked de egyébként nem erdekled, vagy balf**z és nem mer lepni.
Minél tovább all fenn ez a helyzet, annál valószínűbb h az utóbbi
9/12 A kérdező kommentje:
Akkor legközelebbi hasonló esetnél mit mondhatnék? Ami nem az, hogy szia tetszel.. flörtölős tipp?
Amikor ott a helyzet olyankor nem jut eszembe semmi..
Már bókolt meg flörtölt is, de mindig csak benan megköszöntem vagy nem tudom reagálni normálisan. Mit mondhatnék szerintetek?
2018. aug. 1. 21:14
10/12 A kérdező kommentje:
Nem tudok reagálni normálisan*
2018. aug. 1. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!