Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes ilyen férfival kezdeni?
Figyelt kérdés
Pimasz, szarkasztikus, kötekedő, kissé sértő stílus, ugyanakkor megbízható, őszinte, lojális.2018. aug. 1. 13:47
1/12 anonim válasza:
Tudod kivel kötekedjen, meg tegyen szarkasztikus megjegyzéseket.
Hosszú távon kibírhatatlan a leírtak alapján.
2/12 anonim válasza:
Az is lehet, hogy ez csak álca, védelmi funkció és, ha jobban megismered, lebontod a falakat.
3/12 A kérdező kommentje:
Kötekedő csak vicc szintjén.
2018. aug. 1. 13:51
4/12 anonim válasza:
Áhh egy kötözködő férfi hosszú távon nem vicces, együttéléssel. Ne kezdj vele. Tönkretesz kb a folyamatos bunkó megjegyzés, stb.
5/12 anonim válasza:
Igen, de csak akkor ha okosabb vagy mint az átlag, és néha le tudod rántani a földre, hogy kicsit tudja merre az arra, és ne hogy elszálljon:D
6/12 A kérdező kommentje:
Mennyire gyakori az ilyen személyiség?
2018. aug. 1. 13:53
7/12 anonim válasza:
6 Ritka. És ha mind ketten ilyenek(nő-férfi) az mindig nagy bummot eredményez:)
8/12 anonim válasza:
A 4-es válaszoló jól írja.
Pl magam is szarkasztikus vagyok, humoros, szeretetből piszkálódom.. úgymond érezze a törődést a másik, ami természetesen nem azt jelenti, hogy az élő fába is belekötök.
Viszont igen.. nem árt egy partner aki tudja ezt kezelni. És aki a földön tart.
9/12 anonim válasza:
Én pont ilyen vagyok, pimasz, szarkasztikus, ironizáló, a kötekedő viszont csak a vicces/szellemes beszólogatás szintjén igaz. Ha erre gondolsz, akkor én is ilyen vagyok, a férjem is és tökéletesen megvagyunk. Egy érzékenyebb ember viszont egyikünket sem tudná elviselni, úgyhogy szerintem csak akkor kezdj ilyen emberrel, ha te is vevő vagy erre a stílusra, tapasztalataim szerint a legtöbben nem azok.
10/12 he84 válasza:
Nekem egy régi jó fiú barátom (én lány vagyok) ehhez hasonló személyiség. Már több mint 10 éve barátok vagyunk, ám az alap humora a szarkazmus, néha szeret ironizálni, viccből kötekedni. Ő is megbízható és hűséges, de néha kissé durva. Csak simán barátok vagyunk, soha nem voltunk egy pár, nem élünk együtt. Van hogy erős nekem a humora, meg sok belőle ilyen téren, mert én érzékenyebb vagyok, de ettől még jól megvagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!