Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti együtt tudnátok lenni úgy a párotokkal, hogy benne van a pakliban hogy a legeslegelején talán megcsalt, de azóta teljesen biztos hogy nem és kifejezi hogy tényleg szeret?
Bocsi a billentyűzet
szóval
*mikor összejöttünk akkor az első hónapban ő flörtölt egy lánnyal facebookon.
Az tény, hogy egy év nem sok idő, de az is, hogy a Kérdező vádaskodása nem tűnik annyira megalapozottnak, „női megérzés” címszó alatt gyakorlatilag bármikor ki lehet jelenteni bármit.
Ha ennyire bizonytalan vagy, mondd meg a párodnak, hogy mindegy, mi történt, nem fogod elhagyni, de kell az igazság a lelki békédhez, szóval szeretnéd, ha őszinte lenne veled. Ha ezek után is azt állítja, hogy nem csinált semmit, akkor hidd el neki, és kész.
Hű, én is hasonlóképp alakultam, a legelején még rámászott részegen az exe egy bulin...
Engem vagy 2 évig nyomasztott időnként ez az érzés (mert ezt csak később mondta meg), úgy éreztem néha, hogy történt akkor más is.. Ő mindig esküdött, megg vita is volt folyton, hogy miért nem hagyom már fel ezt a témát, sosem csalt meg.
Aztán érdekes módon, egyszer pont valami szorongásos állapota volt úgy mindentől, és mondta, hogy mi van ha tényleg részegen volt valami de enm emlékszik (tudja, hogy nem csalt meg, de most minden ilyen hülyeségen kattog mégs nem tudja miért.) Nem örültem és próbáltam belőle kihúzni, mi ez hiretelen és remélem nem hazudik a pofámba, vagy ha eddig így volt, akkor legyen kedves most őszintén elmondani.. De állította, hogy semmi nem volt, nem tudja mi jött rá.. (az esélye megvan, hoy részegen lekpata és ő meg nem emlékszik..)
Igazából azóta már nem is érdekel úgy, de sokáig nyomasztott és vitaforrás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!