Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ti örülnétek neki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti örülnétek neki, ha csak szexre használnának titeket?

Figyelt kérdés
A nők többsége nem örül ennek, de mi a helyzet veletek? Mikor azt érzitek, hogy csak 1 darab hús vagy a nő szemében?
2018. júl. 31. 09:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem örülnék, úgy, ahogyan én se tekintenék egy nőre se így soha.
2018. júl. 31. 10:55
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
nem ők használnának engem, hanem én őket
2018. júl. 31. 11:40
 13/15 anonim ***** válasza:
72%
Ha le van tisztázva, és nincs más, akkor igen. Mert az win-win szituáció
2018. júl. 31. 11:47
 14/15 anonim ***** válasza:
28%

Ha nem vágyok én se többre szexnél, akkor miért ne örülnék?

Egyszer volt ilyesmiben részem, le is volt tisztázva a dolog nagyjából, néhány hónapig tartott. (Egyszercsak meguntuk, illetve én találtam olyat, akitől többet szeretnék.)

2018. júl. 31. 12:22
 15/15 Szergej55 ***** válasza:

Sajnálom, de nem a legjobb analógia. A férfiak legalább 50 százaléka (30 alatt mindenképp) kibújna a bőréből örömében, hogy aztán ne kelljen veletek beszélgetnie és közös programokra mennie szexért, mert igen, általában azért fogja tenni. Nem összehasonlítható a két helyzet, de ezzel nem azt mondtam, hogy helyénvaló.

Viszont ha nem hozzátok méltó módon bánnak veletek, azt nem a gép előtt ide választ író, 232 km-re lakó Kis Jóska dolga, hanem a tiétek jelezni és megelőzni.

2018. júl. 31. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!