Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nálatok is fontos az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok is fontos az, hogy egyből vonzódni tudjatok a másikhoz?

Figyelt kérdés
Mivel nehezebben ismerkedem kaptam olyan tanácsokat, hogy előbb ismerjem meg a lányt aztán döntsek, hogy szeretnék e tőle valamit. Ismerkedtem olyan lányokkal akiket nem tartottam csúnyának, de szépnek se. Mindig az lett az eredménye, hogy később se tetszett meg jobban és lezártam vele. Nekem fontos az, hogy alapból szépnek, vonzónak találjam és utána ismerjem meg. Ha nem fog meg a külseje lehet akármilyen értékes belül nem fog jobban megtetszeni.
2018. júl. 31. 07:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem nem fontos, elég, ha nem taszít nagyon. A munkahelyemen is egy olyan lány után áhítozok, aki első látásra egyáltalán nem tetszett.

Az ilyen kérdések amúgy jó mutatói annak, hogy kinek mi a fontos igazán.

2018. júl. 31. 19:56
 12/14 A kérdező kommentje:

Azért kezdtem vele ismerkedni, mert sok olyan esetről lehet hallani, hogy valakinek nem igazán tetszett első látásra és később beleszeretett. Próbálkoztam ezzel egy párszor és nem jött össze. Most már teljesen megbizonyosodtam arról, hogy nekem kell a kezdeti külső vonzalom ahoz, hogy legyen belőle valami. Nem tehetek mást, keresem!

Kedves első válaszoló! Bekaphatod!

2018. aug. 1. 17:31
 13/14 anonim ***** válasza:
42%

Konkrétan képtelen vagyok olyanhoz vonzódni, akit nem ismerek alaposan.

Lehet akármilyen a külseje, nem hat meg. Jól néz ki? És? Ha akarok valamit otthonra, ami jól néz ki, akkor veszek valami szobadekort, ehhez nem kell egy másik ember.

24N

2018. aug. 15. 11:37
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha nem tetszik külsőre,nem vonz benne valami,akkor, mint társ szóba sem jöhet!

35/N

2018. aug. 15. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!