Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok-Nők! Miért nem szeretitek a csúnya arcú férfiakat? Miért gonoszkodtok velünk?
Az rendben is van, csak amíg ti a férfiak 90%-át élből elutasítjátok külső alapján, addig nekünk legalább ekkora aránya a nőknek szóba jöhetne, ha belsőre megfelel.
(Természetesen a korban egymáshoz illő emberekről beszélek.)
"Ha normális egy nő, akkor nem érdekel a kinézete. Szép nő minden bokorban akad, a normálisakat viszont nagyítóval kell keresni."
Oké, téged nem, a férfiak többségét viszont igen.
"Ilyenre általános iskolás kor felett soha nem láttam példát."
Jó neked, én nem tegnap ballagtam általánosból, de azóta többször is szem/fültanúja voltam annak, hogy az utcán egy csapat férfi egy kövér lány után röfögött vagy trágárságokat kiabáltak neki. Sebestyén Balázs is valószínűleg elmúlt már 18, mikor még humorosnak tartotta az efféle tahóságot: [link]
"Mert igénytelen. Fordított esetben ti nők is ezt gondoljátok egy férfiről."
A mosdatlanság igénytelen, a természetes állapotban hagyott szőr nem, akár férfiról, akár nőről beszélünk. Egy férfinál sokkal elfogadottabb, ha szőrös a keze, lába, hónalja, senki nem fogja megbámulni, kinevetni vagy megalázni, ha mondjuk így megy ki a strandra.
"Nem nevezzük annak, egyébként meg hadd ne kelljen már, hogy minden nő tetsszen!"
Te nem, a többség igen. Más a személyes preferencia és más, amikor megaláznak valakit a testi adottságai miatt.
"Nem ápolatlan, és nem is tartjuk annak."
Megint csak a te személyes preferenciád, de valamiért mégis amikor egy kérdésnél a férfiak belinkelik a "nőideáljukat", akkor többségében sminkelt, szolizott cicababákat szoktak linkelni. Egy dolog, hogy egy férfinak esetleg a természetes smink nem is tűnik fel és azt hiszi, hogy az adott nő az ágyból kikelve, másnaposan néz ki úgy, viszont minden nő, aki már sminkelt életében látja, hogy ennek köze nincs a valósághoz.
"Nem szégyellnivaló, és nem is tartjuk annak."
Megint személyes vélemény, egyébként a férfiak többségéről írtam a válaszomban, nem konkrétan rólad. Elég feljönni gyakorira és egyből olyan kérdésekkel találkozik az ember, hogy "a barátnőm házasságot akar, de a haverjaim feleségei mind sárkányok, elhíztak, stb stb".
"Szóba jöhet. Sőt, ha normális, akkor kapcsolatra is."
Nálad igen, de a valóságban egy csúnya nőnek körülbelül ugyanannyi esélye van párt találni, mint az itt naponta hisztiző, síró-rívó csúnya férfiaknak.
"Oké, téged nem, a férfiak többségét viszont igen."
Ez sem igaz, a környezetemben minden csúnya, ámde normális lánynak tartós kapcsolata van.
"Jó neked, én nem tegnap ballagtam általánosból, de azóta többször is szem/fültanúja voltam annak, hogy az utcán egy csapat férfi egy kövér lány után röfögött vagy trágárságokat kiabáltak neki."
Nem tudom, te hol élsz, de én sosem tapasztaltam ilyet.
"Egy férfinál sokkal elfogadottabb, ha szőrös a keze, lába, hónalja, senki nem fogja megbámulni, kinevetni vagy megalázni, ha mondjuk így megy ki a strandra."
Nem is konkrétan a szőrről beszélek, de ha pl. valaki nem gyúrja ki magát, máris legalább akkora hátránnyal indul, mint egy szőrös hónaljú nő.
"Más a személyes preferencia és más, amikor megaláznak valakit a testi adottságai miatt."
Ha tudnád, hányszor aláztak meg azért, mert rondának és alacsonynak merészeltem születni! Az, hogy emiatt nem lehet kapcsolatom, csak hab a tortán.
"Megint csak a te személyes preferenciád, de valamiért mégis amikor egy kérdésnél a férfiak belinkelik a "nőideáljukat", akkor többségében sminkelt, szolizott cicababákat szoktak linkelni."
Az egy dolog, hogy ilyen az ideáljuk, de aztán meg összejönnek a csúnyácska szomszéd lánnyal. Ellenben ti nők nem engedtek az ideálotokból.
"Egy dolog, hogy egy férfinak esetleg a természetes smink nem is tűnik fel és azt hiszi, hogy az adott nő az ágyból kikelve, másnaposan néz ki úgy, viszont minden nő, aki már sminkelt életében látja, hogy ennek köze nincs a valósághoz."
Mi férfiak egyáltalán nem látunk különbséget (kivéve persze, ha valaki agyon van sminkelve, de az meg már csúnya). Egyszer egy havercsajjal mentünk bulizni, előtte nálam sminkelte ki magát. Eltöltött 20 percet a fürdőszobában, majd amikor kijött, kérdezte, hogy néz ki. Mondtam, hogy ugyanúgy, mint előtte. Erre mérges lett, visszament még 20 percre. Megint megkérdezte, hogy néz ki, én meg mondtam, hogy még mindig ugyanúgy.
"Elég feljönni gyakorira és egyből olyan kérdésekkel találkozik az ember, hogy "a barátnőm házasságot akar, de a haverjaim feleségei mind sárkányok, elhíztak, stb stb"."
Én nagyon ritkán látok ilyen kérdést, és azokról is ordít, hogy kamu.
"Nálad igen, de a valóságban egy csúnya nőnek körülbelül ugyanannyi esélye van párt találni, mint az itt naponta hisztiző, síró-rívó csúnya férfiaknak."
Ismét csak azt tudom mondani: a környezetemben minden normális nőnek tartós kapcsolata van, még akkor is, ha csúnyák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!