Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan srác/pasi/férfi vagy kinek mi tetszik, aki nem várja el egy nőtől, hogy mindig mindenhol teljesen szőrtelen legyen?
Életem egyik legnagyobb tragédiája a szőrtelenítés, mert eleve szőrösebb típus vagyok (nem, nincsen semmilyen betegségem, egészségügyi problémám és ez csak szimpla genetika) és ennek tetejébe még nem is találtam olyan módszert, amely bevált volna. Szoktam szőrteleníteni, mert nem akarok úgy kinézni, mint egy jeti, viszont soha nem volt és nem is lesz hibátlan, tökéletes, sima bőröm. A borotva vált be a legjobban, de sokszor még attól is kivörösödik, kipattog, sebes lesz és nagyon gyorsan vissza is nő a szőröm. Mivel fehér a bőröm és sötétek a szőrszálak, ezért hamar meg is látszik, viszont nem akarom minden áldott nap nyúzni a bőrömet, mert attól csak sokkal rosszabb lesz. Nekem sem tetszik és én sem örülök neki, de ez van és nem tudok vele mit csinálni.
Van olyan, aki ezt el tudná fogadni vagy mindenki elvárja, hogy a nő teste mindig full sima és puha legyen, mint a babapopsi?
A hónalj szőrtől rosszul vagyok, ha látszik a feketeseg és a szőrös női labtól is. A többi helyen elviselem. A barátnőmnek szőrös a keze. Mindig kerdezik higy engem nem zavar?
Nem. Az zavarna, ha elkezdene borotvalni es utana megvastagodna. az ember nincs mindig abban a helyzetben,hogy legyen ideje borotválkozni...akkor ezek a napi borotvalkozo nők jetik lesznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!