Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha tudnátok, hogy a kiszemeltetek lábfétises, leszednétek a lábátokról a bőrkeményedést?
Figyelt kérdés
2018. júl. 29. 15:41
1/16 anonim válasza:
Nem, mert természetesen nincs rajta. Ott azért már gondok vannak, ha valaki csak azért áll neki leszedni, mert összejön egy lábfétisessel, amúgy meg magasról tesz rá.
2/16 A kérdező kommentje:
Hát ha tudni akarod, pont ez történt :D
2018. júl. 29. 15:50
3/16 anonim válasza:
Nem kemény, de nem jönnék össze fétisessel.
4/16 anonim válasza:
Ha tudnám, hogy a kiszemeltem aberrált, többé nem lenne a kiszemeltem. Sőt, a biztonság kedvéért begyűjtenék egy tyúkszemet és egy körömgombát is. ;)
5/16 anonim válasza:
Nincs az a pénz amiért összejönnék egy lábfétisessel!
6/16 A kérdező kommentje:
Megérkeztek a csúnyalábúak is :D
2018. júl. 29. 16:00
8/16 anonim válasza:
Nem csúnya a lábam, csak nem akarom, hogy valaki arra verje a fäszát, amin én járni szoktam.
9/16 anonim válasza:
Én azért szedem le, mert engem is zavar.Az más kérdés, hogy kb.2 napig tart az eredmény, a pedikűrös munkája meg kb.2 hétig.Egyszerűen ilyen a lábam, és a munkám is rásegít.Ha erre felizgul valaki, az már az ő baja.
10/16 anonim válasza:
Engem nem zavarna az ilyesmi. 24N :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!