Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha választhatnál, hogy multimilliárdos lehetsz, de cserébe soha többet nem szexelhetnél, belemennél?
Figyelt kérdés
Maszturbálni maszturbálhatsz, meg azt csinálhatsz amit akarsz, de hús-vér emberrel nem közösülhetnél.2018. júl. 29. 14:39
12/19 anonim válasza:
Nem értettelek félre. 28 éves vagyok, a nulláról jutottam ide, és most indul az első vállalkozásom. Egy kis szerencsével 40 éves korom előtt milliárdos leszek amúgy is ;)
13/19 anonim válasza:
Igen, mert így sem szexelhetek a külsőm miatt.
14/19 anonim válasza:
Én benne lennék egy ilyen kísérletben. Hol lehet rá jelentkezni?
N
16/19 anonim válasza:
Aszexuális vagyok🤣 szóval a bankszámla egyenlegem változna csak
18/19 anonim válasza:
Nem mennék bele. Pénzem van, a milliárdoktól nem lennék előrébb. A szex, szeretkezés, intimitás viszont nagyon hiányozna.
34/F
19/19 anonim válasza:
Érdekes, hogy aki nem ért egyet a kérdezővel, az le lett pontozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!