Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért rázott le, ha előtte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rázott le, ha előtte még pár órával úgy tűnt, én sem vagyok közömbös számára?

Figyelt kérdés

Egy házibuliban megismerkedtem egy fiúval, akivel az este folyamán órákig beszélgettünk, teljesen egy hullámhosszon mozogtunk, ami nagyon meglepett. Ő is mondta, hogy így érzi. Hajnalban megcsókolt, majd pár óra múlva közölte, hogy ne haragudjak, de tett egy ígéretet egy közeli hozzátartozójának, így nem alakulhat ki köztünk semmi a közeljövőben.

Nem igazán tudom mire vélni a viselkedését. Pozitív visszajelzéseket adott az este folyamán, így tényleg érthetetlen számomra, hogy miért lettem "lekoptatva".

Mit gondoltok? Van értelme ezen agyalni, vagy ne is keressem benne a logikát? :D Én értettem volna félre?

20/L

2018. júl. 29. 14:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Félreértezttétek egymást..lehet akart valamit csak félt nyitni
2018. júl. 29. 14:23
 2/2 anonim ***** válasza:

"ne haragudjak, de tett egy ígéretet egy közeli hozzátartozójának, így nem alakulhat ki köztünk semmi a közeljövőben."

Ez a baj. Ennyi. Valoszinuleg igazat mondott, majd keres, ha úgy van.

2018. júl. 29. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!