Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért bámulják állandóan a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bámulják állandóan a melleimet a párom barátai? Beszélek velük és nem rám néznek, a melleimet nézik. Engem zavar.

Figyelt kérdés
2018. júl. 29. 13:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
65%
"Miért bámulják..." --Na szerinted mégis miért?? Most komolyan a felnőtt rovatba kellett tenni ezt a kérdést? Ha meg zavar, kinyitod a kicsi szádat, és megmondod nekik, hgy ne bámulják! Probléma megoldva!
2018. júl. 29. 14:01
 12/20 anonim ***** válasza:
47%
Mert nem homokosok. Ne tedd ki oket...
2018. júl. 29. 14:03
 13/20 anonim ***** válasza:
12%

Ha meg rád se néznének akkor az lenne a baj.. :D

Nekem meg mindig a szememet és az ujjaimat nézik meg a csajok, na bumm..

2018. júl. 29. 14:11
 14/20 peca1000 ***** válasza:
30%

Pakold el jobban őket, gombold be jobban a blúzod.

És használj csöcstarisznyát (melltartó), mert a bimbók is el tudják vonni az ember figyelmét :)

2018. júl. 29. 14:13
 15/20 anonim ***** válasza:
59%
Lefogadom, a kérdező az a nő (mint kb. a 90 %-uk), aki kipakolja a csöcseit, utána meg játssza a felháborodottat, hogy miért azt nézik! Valójában nagyon kis százalékuk az, akiket tényleg zavar, amúgy meg dagad a májuk meg az egójuk! Az ilyeneket úgy szoktam alázni, hogy direkt rájuk sem nézek, még csak véletlenül sem, azt vettemn észre, az nekik sokkal bántóbb, és látszik rajtuk a csalódottság!
2018. júl. 29. 14:16
 16/20 anonim ***** válasza:
50%

Pff...hát vajon mégis miért bámulhatják? 😃

Egyébként meg, akinek nagy a melle, az max. kabátban tudja eltakarni.Nekem még abban sem sikeres a dolog.Én már hozzászoktam ehhez pár évtized alatt.Esetleg megjegyzést teszek, hogy 20 centivel feljebb nézzen, ha megsértődik, akkor megsértődik.

2018. júl. 29. 14:30
 17/20 anonim ***** válasza:
30%
Amúgy ez kb ugyanaz mint a passzos cicagatya! Azt is azért veszik fel, hogy mutogassák a seggüket, csak ott ugye még az álfelháborodottat sem kell megjátszani, mert ugye hátul van, és nem látja, ha nézik (de amúgy úgyis tudja, hogy nézik).
2018. júl. 29. 14:35
 18/20 anonim ***** válasza:
Az a baj ezzel a "ne tedd ki és nem bámulják" dologgal hogy nem igaz. Nekem pl nagy melleim vannak és nyakig érő felsőben is megnézik mert feltűnő. Vagy felveszek egy átlagos pólót ami egy kis mellű átlagos rajtam meg ribis mert kinyomja a cicim és olyan mintha kipakoltam volna. Szóval mindegy mit veszek fel úgyis bámulnak. Ilyen melegbe meg akkor már trikót húzok mert nem akarok megfőni.
2018. júl. 29. 14:56
 19/20 anonim ***** válasza:
82%
De továbbra sem értem, miért baj az, ha megnézik?? Nekem azt ne mondja már senki, hogy olyan barátai vannak, aki beszéd közben FOLYAMATOSAN csak a melleit nézi! Oda-odatévedhet a tekintet egy -két másodpercre, mivel úgysem végig a másik szemébe nézünk rendületlenül, de én még olyat nem láttam, ohgy elkezdesz beszélgetni valakivel, és végig a csöcsödet nézi. Arra meg rá kell szólni vagy ott kell hagyni.
2018. júl. 29. 15:00
 20/20 anonim ***** válasza:
Az legyen a legnagyobb problémád az életben, hogy megnézik a melleidet. Jobban örülnél, ha senki rád se nézne? Gondolom nem. Akkor fejezd be a rinyát.
2018. júl. 29. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!