Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, ha valaki kiírja, hogy átlagos pasiként egy szép lányt szeretne vagy fordítva és elkezdenek vele személyeskedni?
Több ilyen kérdést láttam itt ezzel kapcsolatban és olyan gyűlölködéseket látok a válaszokban, mintha megölt volna valakit.
Miért fáj ez nektek? Mindenkinek szíve joga keresni egy megfelelő partnert. Abba egyáltalán nem gondoltok bele, hogy ő nem tehet arról, hogy nem született annyira jóképűnek vagy szépnek és nem tetszhet nekik mindenki?
Látok csomó ilyen gyúrós legyél gazdag válaszokat, de olyanokat nem nagyon, hogy gyúrj mondjuk agyra, művelődj kicsit, önbizalmad próbáld kicsit növelni és még sorolhatnám, ilyen válaszokat alig látok. Vagy az aggresszív, lealacsonyító személyeskedés megy vagy a gyúrj légy gazdag felszínes okoskodások.
Egyébként pedig igen, ha átlagos pasiként szép nőt akarsz, akkor gyúrj
- testre
- agyra
- pénztárcára
- személyiségre.
Nincs más út, ha úgy, ahogy vagy, nem kellesz, akkor fejlődnöd kell, nincs mese.
mert általában ez nem reális. persze, a jókinézet lehet egy bónusz, de ne az elvárások alappillérjeit képezze, ha átlagos/ronda vagy, hogy egy 10/10-es nőd legyen.
szerintem több férfi kinevetne egy kövérkés, csúnyácska nőt, ha ő kijelentené, hogy neki kigyúrt, álomférfi kell, és ez miért nem jár neki.
vannak párok, ahol vagy az egyik vagy a másik jobban néz ki, nyilván. és ezzel semmi gond nincs, a külső nem minden.
de nem kéne, hogy ez legyen az elvárás, ha a te külsőd nem olyan előnyös. sikeres akkor leszel, ha kb annyit nyújtasz, mint amennyit elvársz a másiktől.
Ha te felszínes vagy, vagy előnyösebb külsejű emberre vágysz, akkor miért szidod a másikat azért, ha ő is az előnyösebb külsejű embert választja inkább helyetted, akinek még a személyisége is szimpatikusabb? Olyan képmutató hozzáállás ez, hogy elítélsz valakit azért, amit te is csinálsz. Aztán pedig itt szidják ezek a férfiak a nőket, hogy mindegyik gonosz, pénzéhes, csak az izmos jó pasi kell nekik, amikor nekik csak a csinos és szép nők kellenek. Nevetséges és szánalmas ez a hozzáállás.
„de olyanokat nem nagyon, hogy gyúrj mondjuk agyra, művelődj kicsit, önbizalmad próbáld kicsit növelni és még sorolhatnám, ilyen válaszokat alig látok”
Persze, a nők leírják, hogy fejleszd a személyiséged, legyél kommunikatívabb, járj el több helyre, legyél igényesebb (nem a növessz izmokat részre értik, hanem ruházat, tisztálkodás, általános megjelenés), utána pedig megjelennek a megkeseredett, frusztrált férfiak, hogy úgyis csak az izmok meg a pénz számít. Kérdezd meg a férfiakat, hogy miért lehúzni akarják egymást ezen az oldalon, miért az a jó nekik, ha ahelyett, hogy tanácsot próbálnának adni, csak uszítani akarják a másikat.
tökéletesen leírtad.
és mint látod, ha leírjuk ezeket, szépen megfogalmazva, akkor is jönnek olyanok, akik teljesen ignorálják a hipokrata részét a történetnek és szimplán arra koncentrálnak, hogy "de a nők felszínes, pénzéhes r*bik", kb.
az ilyen emberek általában megkeseredettek és sajnos a legtöbben nem is lehet segíteni.
#7 Először is kezdjük azzal, hogy én nem szidom a nőket, az ő döntésük az, hogy kit választanak. A gond inkább az anyagiassággal szokott lenni, mikor adott egy pasi akivel jól kijön tetszik neki, de a buta elvárásai miatt elszalaszthat egy jó párkapcsolatot. Viszont nem azt mondom, hogy az összes nő ilyen, hanem csak némelyik.
Amit a második bekezdésbe írtál az extrovertált elnyomás. Introvertáltabb vagyok, de nem úgy, hogy szeretem az egész életemet leélni a négy fal között csak nem szeretek állandóan ide-oda menni. Ezt csak olyanok tanácsolják akik nincsenek tisztába azzal, hogy nem mindenki szeret állandóan eljárni. Ilyenkor mikor elég meleg és nincsen szervezet programom, akkor inkább vagyok itthon és élvezem a klímát.
De tényleg kérdezem, miért járjak el, ha csak kényszernek élem meg? Barátokkal még szeretek programokat csinálni, de egyedül már egyáltalán nem. Mivel introvertáltabb vagyok jobban értékelem a mélyebb barátságokat, mint a sok száz felszínes haverokat. A kommunikálás is olyan dolog, hogy nincs ehhez bevált recept, csak beszélj bátran amiről szeretnél, addig míg nem ártasz a másiknak. Borzasztóan utálom azt, hogy ehhez az extrovertált elnyomáshoz ilyen sokan asszisztálnak és csomó ember olyat csinál amit nem szeret. Viszont szerencsére van netes ismerkedés, ha nincsen programom akkor ott próbálok ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!