Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kategorizáljátok be az embereket, mintha tárgyak lennének?
Engem irritálnak az olyan kijelentések, hogy mindenki keressen a saját kategóriájához képest párt. Miféle kategóriáról van szó? Az ember nem egy termék amire rávannak írva a tulajdonságai és csak egy hasonló termék mellett lehet együtt. Mi van akkor, ha egy kicsit kövér az illető, de most éppen egy vékonyabbal ismerkedik? Mindenkinek joga van a boldogságra.
Sose éreztettem senkinek azt, hogy kevés lenne a másiknak, inkább bíztattam, hogy bátran ismerkedjen, ellenben én nem egyszer kaptam ilyen kijelentéseket, ami csak olaj volt a tűzre. Ezek nem segítőszándékú tanácsok hanem nyomasztó felesleges rosszindulatú semmitmondások.
Vagy esetleg ilyen irigyek és negatívak a magyarok, hogyha nem vagy egy szépségideál akkor ne legyen vonzó párod?
Ez a gyakori és van mellette az élet.
A két dolog teljesen más. Ide csak trollkodni, jókat röhögni érdemes jönni.
Minden olyan párra vágyik, amilyet csak akar, más kérdés, hogy van-e rá esélye vagy nincs.
Előfordulnak szélsőséges példák, de jellemzően a hasonlók érzik jól magukat együtt.
Én pl. aktív életet élek, és nem tudnék boldog lenni olyannal, aki soha nem megy sehova, állandóan problémáink lennének. Van, amit össze lehet egyeztetni, van, amit nem, és mindenkinek megvannak azok a dolgok, amiket tolerálni tud, és azok is, amiket nem, amik idegesítik.
"Mindenki saját magát kategorizálja be az élet minden területén, akár tud róla, akár nem. Mi csak felismerjük, hogy az illető melyik csoportba osztotta be magát..."
Akkor légyszi magyarázd már el nekem, hogy miért volt az többször is, hogy én bizonyos kategóriába (nem csoportba) soroltam magam, de a külvilág (emberek többsége) merőben másmilyennek tartott és mások közé helyezett (esetleg olyanokkal egy csoportba, akikkel én soha semmilyen közösséget nem éreztem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!