Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A magukat normálisnak, rendesn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magukat normálisnak, rendesnek tartó férfiak, akik panaszkodnak, hogy rájuk nincs igénye a nőknek, nem gondoltak még arra, hogy kezdeményezniük kéne?

Figyelt kérdés
Valahogy az ilyen férfiak sose találnak meg, sőt, alig kezdeményez valaki egyáltalán. Az ismeretségi körömben se jobb az arány. Jogos így arra panaszkodniuk, hogy a nők inkább a "rosszfiúkkal" kezdenek, miközben az a kevés férfi, aki hajlandó kezdeményezni, inkább közülük kerül ki?
2018. júl. 24. 14:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
95%
9#, márpedig a nők szokták itt hangoztatni, hogy azok a férfiak, akikre hosszú távon számíthatnának, azok egyszerűen túl unalmasak.
2018. júl. 24. 15:08
 12/14 anonim ***** válasza:
94%
Kapaszkodj meg. Nem csak gondoltam rá, hanem próbálkoztam is. De valahogy az olyan nőket sosem tálaltam meg, akiknek ez számított volna. Mert ugye ha nem tetszel a kiszemeltednek akkor maximum "barátság" lesz a dologból. Nem panaszként írtam, csupán ez a tény is hozzátartozik az egészhez. Mert természetesen mindenkinek szíve joga megválogatni, hogy kinek ad esélyt, vagy kihez megy oda kezdeményezni. Ezért nem érdemes mások hibájaként felróni, ha valaki sikertelen a párkeresésben. Ráadásul gyakran előfordul, hogy a probléma valójában bennünk gyökerezik. Ezért nem árt az önismeret sem.
2018. júl. 24. 15:56
 13/14 anonim ***** válasza:
70%
Annak idején gondolkodtam rajta, sőt mi több kezdeményeztem is, a legtöbb a.it sikerült összehozni a "legyünk inkább barátok". Na, ilyesmire semmi szükségem, sem a "nincs meg a kémia" "Te egy nagyon rendes férfi vagy,de..." és hasonló sablon szövegekre. A közelmultban is próbálkoztam, annak meg az lett az eredménye,hogy a nő inkább azt választotta, akinek mellette van egy másik kapcsolata, ennek meg igérgette,hogy majd beszél a másik nővel és szakít vele, ez meg el is hitte ezt a dumát, amikor mesélte csak mosolyogtam, persze a szakításból az lett, hogy megpróbálják újra a másik nővel. Ezt megdugta aztán annyi,szevasz, mehetsz! Ezek után én nem fogok szenvedni, ha esetleg akad alkalmi partner, akkor élek a lehetőséggel, de hogy én magamtól kapcsolat kialakítási céllal oda nem megyek már senkihez sem, az is biztos. Jól el vagyok egy ideje egyedül, egyedül élek, elfoglalom magam, vannak haverok, vannak programok,lehet csinálni ezt-azt. Nyugalom van, nem kell agyalni azon,hogy vajon bejöttem e a nőnek, rajtam kívül kikkel és milyen kaliberű férfiakkal ismerkedik? Én leszek vajon a befutó? Általában nem én voltam.
2018. júl. 24. 16:02
 14/14 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező hány éves vagy és hol szoktál szórakozni ?

Nem azért kérdezem mert rád akarok akaszkodni, de érdekel hol található olyan nő aki a normális rendes férfiakat keresi.

2018. júl. 24. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!