Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ki kezdenétek fiatal sráccal?
Figyelt kérdés
20-30 éves közötti nők válasza érdekelne. Ha igen esetleg kapcsolatot is eltudnátok képzelni? 16 éves srác lenne, kinézetre meg az ideálotok.2018. júl. 22. 19:49
11/16 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen párkapcsolatra gondol az ember, hanem például csak szex.
2018. júl. 22. 22:15
12/16 anonim válasza:
16 évesen a te hormonoktól fűtött agyad persze, hogy csak a szexre gondol.
Hidd el, majd 4-5 év múlva rájössz, hogy egy 20-30-as nő már jó esetben nek egy hormonok pörgette tini, aki csak a szexre gondol, ha pedig csak egy menetet akar, akkor arra bármikor talál egy jóképű, sportos férfit aki tudja, hogy mi kell egy nőnek.
13/16 A kérdező kommentje:
Ne mondd már azt, hogy egy 20év feletti nő nem vágyik szexre, csak egyből párkapcsolatra.
2018. júl. 23. 07:43
14/16 anonim válasza:
16 évesen látom ág értő szövegolvasás még problémás.
Azt mondtam, hogy egy 20-30 éves nő játszva akaszt le egy estére olyan pasast, aki jól néz ki, sportos (nem egy nyurga kiskamasz), elviszi a csajt vacsorázni, majd a végén úgy lerendezi, ahogy egy tapasztalt férfi képes.
15/16 A kérdező kommentje:
Én is sportos vagyok, de nem értem ha a 30as pasik 80%a lefeküdne egy fiatal csajjal akkor a nők miért nem?
2018. júl. 23. 08:50
16/16 anonim válasza:
nagyon kis gyerek vagy még.
keress egy korodbéli lányt, és vele gyakorolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!