Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik, ti szeretnétek első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ti szeretnétek első lenni sexuális kapcsolatra értve egy lánynál, vagy inkább a tapasztaltabbakat kedvelitek?

Figyelt kérdés
Főleg 23-27 éves pasik válaszára vagyok kíváncsi. És ha igen, írjátok le, hogy miért, és ha nem, akkor is. Illetve ha volt már sexuális kapcsolatotok szűzzel, hogyan éltétek meg? Örültetek, mikor a csaj bevallotta nektek, hogy szűz, vagy nem igazán??

2018. júl. 22. 14:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
60%
Ja és 2-eske voltam.
2018. júl. 22. 14:48
 12/20 próbálokkedveslenni ***** válasza:
54%

#8 - figyelj...nem a szexualitás részénél baj a szüzesség, mert ott semmit nem számít.

Utoljára leírom, többet nem fogom egy ilyen kérdésnél sem.

Azért nem kell szűz nő kapcsolatra, mert nincs párkapcsolati tapasztalata. Nem lehet vele hosszú évekre tervezni. Nem élte még át azokat a szitukat, amikből tanul az ember és a későbbiekben érettebben tud hozzáállni egy kapcsolathoz.

Nem élt még együtt a párjával, így nem tudja, hogy az milyen helyzeteket hoz.

Nem vagyok már gyerek, komoly kapcsolatnál komoly nőre vágyok. Aki már tudja, hogy milyen egy komoly kapcsolat.

Ha volt már 2-3 komoly kapcsolatod és együtt is éltél már valamelyik pároddal, akkor sokat javítasz a helyzeteden. Viszont olvass el pár GYIK kérdést, ahol azok a nők vannak, akik "ő az első párom, minden remek már pár éve, de elkezdett mozgatni a gondolat, hogy milyen lehet mással is".

Lehet mondogatni, hogy te nem vagy ilyen, lehet így is van. Engem viszont ez nem érdekel. Én sem akartam lehorgonyozni az első párom mellett. Olyan nőt akarok, akinek már volt szexuális kapcsolata más férfiakkal is, hogy legyen mihez viszonyítania.

Nem tudod, hogy amid van az épp jó-e, ha előtte nem tapasztaltál meg mást.

Ezért nem kell nekem szűz nő komoly kapcsolatra.

2018. júl. 22. 14:50
 13/20 próbálokkedveslenni ***** válasza:

#9 - "számomra ilyenkor az a lényeg hogy a lehető legjobb legyen neki a számára a szex"

Látod öreg, ez elég szánalmas. Te azt hiszed, hogy ettől a kijelentéstől most mekkora jó ember vagy.

Elárulom neked, hogy baromi szar lehetsz szexualitás terén, ha csak a szűz lányoknál csinálod így.

Bárkivel is kerülök szexuális helyzetbe, mindig az a lényeg számomra, hogy neki baromi jó legyen az együttlét. Ők is így vannak ezzel. Így lehet jókat szeretkezni/szexelni/dugni. Nem pedig úgy, hogy mindenki arra koncentrál, hogy magának legyen jó.

Van még mit tanulnod.

2018. júl. 22. 14:52
 14/20 A kérdező kommentje:

Én nem ítélek el senkit!!!!

Mindenkinek van jó és rossz tapasztalata párkapcsolatban....

Lehet, hogy amiért szűz, attól még lehetett párkapcsolata, vagy éppen jobb tanácsokat tud adni egy párnak, mit egy olyan, akinek volt 100.

Vagy éppen lehet, hogy azért nem akart még kapcsolatba lépni, mert nem akart a nem megfelelő emberre pazarolni az idejét. És lehet ilyen egy pasi is. Nem akar bármilyen ócska nőre pazarolni az idejét, pénzét...

És lehet, ha mégis egy szűzzel jönne egy pasi össze, többet érne, mint az eddigi összes éjszakázós rbanca, ha éppen olyan szerencséje van. Nem lehessen tudni soha....

De na, sokan vagyunk sok félék. Én attól még tiszteletbe tartom mindenkinek a döntését, és tapasztalatait...

2018. júl. 22. 15:08
 15/20 anonim ***** válasza:
72%
Én szűz vagyok nem volt még kapcsolatom, és talán egy szűz vagy kevésbé tapasztalt jobb lenne, de nem feltétel engem nem zavar! Egy rendes párkapcsolatban nemfog számítani! :) 23f
2018. júl. 22. 15:46
 16/20 anonim ***** válasza:
63%
Én inkább szűz párti vagyok. Voltam már tanító bácsi és ha úgy alakul akkor szívesen leszek/lennék máskor is.
2018. júl. 22. 17:07
 17/20 peca1000 ***** válasza:

Régen erény volt a szűzesség, most már teher. (lelkileg).

Azért jó a nem szűz csaj, mert érti a dolgát, szétszed az ágyban (és én is őt), szenvedélyesen lehet vele szeretkezni, nem kell tanítgatni, és a végén nem vérezi össze az ágyat.

Ja meg beveszi a brémet a szájába, és nem lamellázik azon, hogy ez most fúj, micsoda dolog!

Pár dologért mégiscsak jó a szűz csaj: biztos lehetsz benne, hogy nincs nemi betegsége, és be tudod neki magyarázni, hogy amit a végén érzett, az orgazmus volt :)

2018. júl. 22. 19:34
 18/20 anonim ***** válasza:
Tapasztaltként egyáltalán nem feküdnék les szűz lánnyal, az a szex nem jó ahol csak az egyik fél tud jól teljesíteni. Persze ha 16 éves fiatals tapasztalatlan srác lennék akkor oké.
2018. júl. 22. 20:09
 19/20 anonim ***** válasza:
én asszem valami olyat olvastam, hogy lehet, hogy ilyen megtisztelőnek veszik sokan , vagy nemtom, lehet, h olyan büszkeség, hogy ő taníthathatja be, vagy nemtom, de asszem jó érzés szokott nekik lenni. Amúgy én nemtom, csak mintha ezeket olvastam volna régebben talán egy másik kérdésnél, ennek a kérdésnek a korábbi válaszait még nem olvastam. Meg amúgy nemtom.
2018. júl. 22. 20:48
 20/20 A kérdező kommentje:

Oké. Akkor fogjuk tudni ezután.

"nem tom én se amúgy, azért tettem fel a kérdést"

2018. júl. 23. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!