Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki csalja a feleségét, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki csalja a feleségét, miért nem lép ki a házasságból?

Figyelt kérdés
Igazából vélemények érdekelnek, hogy a pasi, aki csalja a feleségét, miért nem válik el? Simán megtehetné nem? Ha mondjuk már a gyerek felnőtt, tehát az sem akadály, a nővel nyilvánvalóan totál romlott a kapcsolat, lelkileg a pasi kivan, de nem válik el... Vajon a pénz, közös vagyon miatt?? De olyanról is hallottam, ahol a szülő nem engedi a válást!?

2018. júl. 21. 20:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
27%
Aki csalja a férjét az miért nem lép ki a házasságból? Na,kb ugyanazért.
2018. júl. 21. 21:14
 12/15 anonim ***** válasza:

#8 egy választ kérnék a témában :) https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..

Egyébként azért nem válik el, mert vagy van gyerek, és/vagy azért mert viszi az asszony a vagyon felét. Világos mint a nap, és köztudott.

2018. júl. 21. 21:21
 13/15 1112 ***** válasza:
Szerintem gyerek, a válás macera, költözés macera, kényelem jó, megszokott, már bevált neki az jó úgy, esetleg jó ugy, hogy a felesége is ott van, vele is lehet örömöket szerezni meg még pl jól főz is, tehát alapvetően jól kijönnek és így nincs is feltétlen ok a válásra; lehet, hogy a szeretőt tekintik kalandnak, "pótléknak", akit időnként elő lehet kapni, amikor többre vágynak,nemtom szerintem pl ilyen dolgok lehetnek.
2018. júl. 21. 22:38
 14/15 anonim ***** válasza:

Én ismerek egy-két ilyen fickót, sajnos túl közelről is.

Azért nem, mert nem akar, mert szerinte ez egy pozitív tulajdonság, hogy nem válik el, és hogy azt mutatja mindenki felé, hogy ő egy jó férj, mintaférj.

Összeomlana, ha elveszítené ezt - és még a többi - tévképzetét magáról.

2018. okt. 15. 02:30
 15/15 anonim ***** válasza:

A 8-asról jutott eszembe, hogy sok férfi nem akar felnőni, önellátó lenni, és szüksége van pótmamára, aki a feleség.

A a szerető hajlandó a pótmama szerepre, akkor elválhat és hozzáköltözhet, de akkor kell egy harmadik nő, aki nem a mamája végre... és így tovább.

Tehát nem felnőtt emberekről beszélünk, hanem akik a környezetükre támaszkodnak gondoskodásban és érzelmileg (= az elvárásaik és visszajelzéseik szerint élnek).

2018. okt. 15. 02:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!