Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a ferfiaknak ennyire bejon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a ferfiaknak ennyire bejon az ilyen alak, akkor miert tagadjak? Miert allitja akkor mindenki hogy a modell alkat az ideal? (video)

Figyelt kérdés
[link]

#alak #idom #kerek csipo #bigfatbutt
2018. júl. 21. 11:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
90%

Ne lásd ilyen drasztikusan a helyzetet!

Azokat a férfiakat rakták a videóba, akik reakciót mutattak a lány feneke miatt.

Biztosan volt rengeteg olyan férfi, aki ügyet sem vetett rá, csak hát a videó nem róluk szólt...

2018. júl. 21. 11:41
 12/21 anonim ***** válasza:
14%
Én hányni tudnék a dagadtaktól.
2018. júl. 21. 12:35
 13/21 anonim ***** válasza:
81%

A modell alkat ideált a nők állitják, hogy bejön, mert a modellszakma az ő befolyásolására való.

A férfiaknak bejönnek a domborulatok. Bár ő már picit sok, de ez is sok férfinak bejön.

A deszka modelleket csak a nők, és a homoszexuális férfi diavttervezők szeretik (ezért is fiúsitják őket, mert fiukra izgulnak).

2018. júl. 21. 12:40
 14/21 anonim ***** válasza:
Nagyon bejön!
2018. júl. 21. 13:31
 15/21 anonim ***** válasza:
48%
Ne ilyen videókkal meg kérdésekkel nyugtatgasd magadat, hanem diétázzál, ha zavar az alakod. Ami nyilván zavar, mert ellenkező esetben nem foglalkoznál más véleményével, nem írnál ki ilyen kérdéseket.
2018. júl. 21. 13:53
 16/21 anonim ***** válasza:
37%

Maga a csaj sovány, csak a feneke nagyon nagy, az én ízlésemnek már túl amorf, de belátom, hogy most ez a kylie jenner buboréksegg a divat, amt ki is hangsúlyoznak olyan nadrágokkal, amitől még szembetűnőbb lesz... nekem undi, de ez csak az én véleményem/ízlésem.

Ha a túlsúlyos vagy, és ilyen videókkal akarod nyugtatgatni magad, akkor rossz helyen jársz.

2018. júl. 21. 13:57
 17/21 anonim ***** válasza:
93%
Ha mindent kipakol, persze, hogy megnezik.
2018. júl. 21. 13:58
 18/21 anonim ***** válasza:
40%

tetszett:

2 fehér férfinek

egy aberrált állatnak, aki lefotózta és maszturbálni kezdett

még egy aberrált állatnak, aki videózta

egy csapat feketének és pár latinonak

egy bolond csövesnek

Neked is ez a célközönséged? :D

Mellesleg a megbámulásnak nem csak a tetszés lehet az oka, nem tudom, hogy ezzel mennyire árultam el új dolgot.

2018. júl. 21. 14:05
 19/21 anonim ***** válasza:

Hát... testbeszéd alapján nem lennék benne biztos, hogy mindenki azért nézte meg, mert annyira tetszik neki.

(Ennél több felesleg van rajtam.)

2018. júl. 21. 14:05
 20/21 anonim ***** válasza:
2018. júl. 21. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!