Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves nőtársaim, most már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves nőtársaim, most már felteszem a kérdést, mert nem bírom magamba tartani: Miért kell a férfiakat ennyire hülyére venni?

Figyelt kérdés

Csak az elmult két napban töménytelen olyan kérdés került fel ide, ahol teljesen egyértelműen hülyére veszitek az aktuális társatokat.

Csak akkor azt nem értem, hogy miért siránkoztok mikor magányosak vagytok, és rosszabbnál rosszabb döntéseket hoztok, és elhagynak benneteket.

2018. júl. 18. 21:50
 1/8 anonim ***** válasza:
92%

Nőtársaim lol

Ezt is férfi írta ki.

2018. júl. 18. 21:50
 2/8 anonim ***** válasza:
89%

Csak azt lehet h..lyére venni, aki hagyja magát. :)

Én meg azt nem értem, hogy miért nem tudnak manapság őszintén és nyíltan kommunikálni egymással a párok, de helyette idejárnának mindenért sírni és ríni?

Akkor minek vannak együtt, ha az alapvető dolog hiányzik belőlük?

2018. júl. 18. 21:53
 3/8 A kérdező kommentje:
1 Tévedsz. Nő vagyok.
2018. júl. 18. 21:54
 4/8 A kérdező kommentje:
2 Én inkább azt veszem észre, hogy mint ha a férfiak a józan itélőképességüket hagyták el, mert olyan dörgedelmes orditó kamuknak dőlnek be, hogy csak fogom a fejem.
2018. júl. 18. 21:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Itt gyűlik a mocsok össze és csapódik ki mint a turha.

Kb. ugyanez van a nőkkel is. Zsákszámra vannak kérdések ott is.

De ebből számon kérni a "nőtársaidat". Akkor hozzád is szól a kérdés: miért veszed hülyére a másikat?

2018. júl. 18. 22:52
 6/8 A kérdező kommentje:
5 Nem szokásom, ha szokásom lenne nem lett volna ez a kérdés:)
2018. júl. 19. 08:23
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha adhatok egy építő jellegű tanácsot, akkor azt javaslom, hogy az illető kérdése alatt tedd fel célzott kérdésed, mert a megszólítottak nem fognak idegyűlni.
2018. júl. 19. 09:41
 8/8 anonim ***** válasza:
96%
Ha meg nem szokásod, miért általánosítasz? Francokat vagy te nő. Na, linkelj már ide kb 5-6ot a töménytelen mennyiségű kérdésből, ahol a nőtársaid hülyére veszik a párjukat. Érdekel.
2018. júl. 19. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!