Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbántam, hogy lefekudtünk, és az egész ismerkedést. Na ezt hogy mondod el?
Elkezdtem olvasni a kérdést.
Első gondolatom az volt, hogy megbántad, hogy lefeküdtél az új sráccal, mert még nem vagy túl az exeden. -> sima ügy, elmondod neki, hogy még mindig az exed hatása alatt vagy és sajnálod
Aztán "Bűntudatom van, ugyan már ex, de "megcsaltam", ő meg friss "szerelmes"." -> Mi a f_sz?! Most akkor kit csaltál meg és ki a friss szerelmes?
Akkor köszönj el tőle, mert láthatóan, még nem vagy abban az állapotban, hogy más embertől tudjál fogadni érzelmet.No meg nem arról van szó, hogy a srác kitartóan türelmes lenne, mert annyira kellenél neki, hogy segítene neked átvergődni ezt az időszakot és elfogadni, hogy jelenleg nem vagy alkalmas egy kapcsolatra.
Volt ilyen nekem is, csak akkor az exem közbelépett, és elvitt a sráctól, aki nagyon akart engem.
jól kitoltál vele.. hát nem volt szép.
legközelebb legyen eszed, és kicsit legyél türelmesebb.
Nos, 6eves kapcsolat után tartottam egy kis pihenőt(7honap), 3 hónapja találkoztunk, randizunk, vagy randiztunk a sráccal. Este felhivtam magamhoz, nem konkrétan azért, tényleg jó társaság, de ez csak kedvelés.
Nem tudom megmondani mikor volt az a pont, amikor azt éreztem, hogy megcsalom a volt párom, amolyan mit keresek én itt érzés fogott el, holott 10hpnapja nem tartjuk a kapcsolatot. Reggel amikor adott puszit, nem esett jól a közeledése. És közben sajnálom a srácot, mert ez most úgy néz ki, mint aki csak egy körre akarta, vagy nem hozta a szintet...
Nagyon szörnyen érzem magam, mert erre nem gondoltam, hogy az intimitást még nem tudom megelni mással, vagy, hogy ez sül ki belőle, tényleg adtunk egymásnak időt.
A megcsalós részt én se értem, de a többi ismerős, nem egyszer átéltem ezeket, sokszor még szex sem volt, de elöntött ez az érzés, ami téged. Ahol volt szex, ott meg utána rá se tudtam nézni a másikra.
A sajnálatos témát is vágom, és nehéz ilyenkor, de a legegyszerűbb tényleg őszintének lenni, és megmondani neki, hogy még nem vagy túl az exen.
Egyszer megesett a fordítottja is velem. Tény, rohadtul fájt, de értékeltem a srác őszinteségét, és sokáig úgymond jóban voltunk (nem szexeltem vele többet). 1x azt mondta, nagyon bánja, hogy akkor elcseszte a hülyesége miatt. (Én is bántam, de valahogy addigra én már nem akartam tőle semmit.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!