Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok szerintetek ki Magyarország legszebb nője?
Lola bűn ronda. azt hiszem te még nem láttál szép nőt.
lola egyébként is még csak egy kamasz( vagyis a kora szerint nem, de úgy viselkedik)
Zimány? wáá
nézd meg festék nélkül :P
Gyermekeim a szépség olyan relatív dolog ráadásul a mai nők a tvben agyon vannak műtve és sminkelve,szerintem sikítva rohannátok reggel anyucihoz ha egyikük mellettetek ébredne.nem undorítóak dehát smink és műcici nélkül nagy csalódás lenne. Számomra a természetes a legszebb, Babi néni már nem is festi magát,jól áll neki a tundrabugyi de igényes,ápolt,jó lelkű. ez a legfontosabb.a mellei 4kézláb pont olyan előrenézőek mint horváth éva szilikonjai!Minden nézőpont kérdése.Tehát maradok a koromnál,nekem a legszebb Babinéni
Pista bácsi 88/F
Görög Zita tényleg jó, de Mészáros Dóra elég természetes vonalakkal van megáldva, viszont az én kedvencem Katrin Wolf :D Lehet kiröhögni, leszarom :D
1 Démon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!