Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy 182 centimet átlagosnak tartják az ilyen 150 centis csajok is, és kb, már ezek is 190 centis pasit akarnak?
Itt egy példa. Kis törpe csajoknak miért kritérium az extrém magasság? Ott az a sok 170 centis pasi aki itt siránkozik egész nap, tök igazuk van, miért nem a saját súlycsoportjukkal jönnek össsze?
Mert ez az ösztön. A nagyobbnak, erősebbnek látszó hímmel kell párzaniuk, mert akkor a kölykeik is nagyobb eséllyel lesznek nagyobbak és erősebbek.
Az ember is csak egy állat, akármilyen nagyra tartja magát.
Ezek szerint a férfiak könnyebben túllépnek az ösztöneiken, mint a nők, akik még mindig az állatok szintjén vannak, mert az ösztöneikre hallgatnak.
Mert akkor minden férfi ilyen vénusz szobor forma nővel járna, ehhez képest minden második mellett ilyen elől deszka hátul léc kiscsaj van.
Mert annak tartják.
Ez van, és hiába vergődsz a nyilvánvaló 170 centiddel... veled NEM a 170 centid miatt nem jön össze a kutya sem, hanem mert hisztis vagy.
A vőlegényem 165 centi, én 169, mégis levett a lábamról. De ő nem is rinyált, hanem meglátott, és beszélgettünk, megnevettetett, csomót bolondoztunk, és elérte, hogy belé szeressek.
Nem, nem kigyúrt, mégcsak sok pénze sincs :)
# 17
Te egy 165 centis frusztrált pasi vagy, én meg 183 centi vagyok. Nézz magadba, milyen frusztrált lettél a nők elvárásai miatt, szinte borítékolható, hogy egyedül halsz meg. Nem dühítő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!