Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mennyire tudnak körmönfontak lenni, ha valami kell nekik pl egy férfi akár egy másik kapcsolatból, vagy valaki alá akarnak tenni másik nőnek, barátnőnek, férfinak?
# 10
Csak ha meg a nő férfiakkal barátkozik akkor meg férfias lesz vagy éppen ott is lehet össze keverednek,vagy ha a nőnek van barátja lehet pl féltékeny is.
Én dolgoztam férfiak és nők között is. Volt ahol a férfiak csépelték egymás szó szerint(mérnökök) és volt ahol a nők mentek ölre(sszintén diplomások). És volt olyan munkahelyem ahol béke volt és nyugalom.
Kár általánosítani.
Személyiség kérdése, hogy ki mennyire manipulatív. Mindkét nemben megtalálhatóak ezek az emberek, akik szeretnek mások érzéseivel játszani, befolyásolni őket, hogy úgy cselekedjenek, ahogy az nekik a legelőnyösebb éppen.
Ezen az oldalon is olvastam már több olyan történetet, ahol férfiak vertek át férfiakat, szedték el egymás barátnőjét (elég gyakran bíztatják itt egymást, hogy nyugodtan próbálkozzanak be kapcsolatban élőknél). Szóval ez nem csak nőknél van jelen, hanem férfiaknál is. Intelligencia és együttérzés kérdése (vagyis inkább az empátia hiánya), hogy ki meddig megy el, milyen eszközökhöz folyamodik a céljai eléréséhez.
Nézd, lefeküdhettem volna egy házas férfivel, de nem akartam biztosan, pedig őrülten beleszerettem. Iszonyúan kívánt engem, de aztán felébredt benne a vészjelző és jelezte, hogy talán mégse kéne.
Én akkor megálltam. Valahogy úgy éreztem, tisztelem magam annyira, hogy ne csak szexre akarjanak. Tisztelem benne a vívódó férfit. Ő mondta, hogy talán mégse kéne. De én voltam az, aki megálltam.
Lett volna módszerem, hidd el. De inkább töröltem a FB ismerőseim közül. Mert megőrjített volna a zöld karika a neve mellett. És mert előbb-utóbb egymásra írtunk volna. Megnyugtathattam volna, és becsalhattam volna az ágyamba azzal, hogy ez csak szex lesz és nem kell megtudnia senkinek. Iszonyúan akarta a testemet. Ha egy vívódós éjszakáján átküldtem volna neki néhány meztelen képet, hogy tudja, mit veszít. A testét megkaphattam volna. A feleségétől nem akartam elvenni. De ha akartam volna, se biztos, hogy sikerült volna. Nem tudom. Szerintem ha lefeküdt volna velem, belém szeretett volna. A kritikus korba lépett, 50-hez közeledve. És még más módszereim is lennének. Pl. a munkahelyemen keresztül. Alkalmi munkát adhatnék neki, amivel kapcsolatban ő adott névjegyet. Mi csak addig tudunk egymásnak ellenállni, amíg nem vagyunk egy helyen se a 3D-s világban, se a neten. Szóval csak elérhető kéne lennem. De nem vagyok az, a saját döntésemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!