Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik hosszú szenvedélyes csókolózás?
Figyelt kérdés
Sok helyen olvasom, hogy órákig szenvedélyesen csókolóznak, vagy egész délután át... Mikor én a barátommal próbálnék ilyet, ő max 10 perc után közli, hogy vagy ennyi vagy tovább megyünk.2018. júl. 15. 13:35
1/8 anonim válasza:
Orákig,hát én biztos h megfulladnék,ha vlaki orákig a számban lenne a nyelvével. :O
2/8 próbálokkedveslenni válasza:
Én pedig gyűlölöm a nyelves csókot és csak az ajkakat szeretem.
Ez alól kivétel a heves szex, ott jöhet a nyelv, de különben nem.
3/8 anonim válasza:
Én is nagyon szeretek csókolózni, de nem órákig. Elveszíti a varázsát szerintem.
5/8 anonim válasza:
Nem csodálom, hogy tovább akar lépni; gondolom téged is izgat szexuálisan a csókolózás, a férfi teste pedig ilyenkor gyakorlatilag aktusra készül, ami ha elmarad, igen kellemetlen tud lenni.
6/8 próbálokkedveslenni válasza:
"a férfi teste pedig ilyenkor gyakorlatilag aktusra készül, ami ha elmarad, igen kellemetlen tud lenni."
Ez nettó baromság.
A csók sokszor elő-kapuja a szexnek, de baromi sokszor pedig egyáltalán nem. Nem is jut az ember eszébe. Nem készül semmire a tested ilyenkor, csak ha az agyaddal erre gondolsz.
7/8 anonim válasza:
@6: Több éve együtt élő pároknál valóban nincs ilyen gond, de a tiniknél meg a nem rég óta együtt levő pároknál (lásd a kérdezőt) viszont a csók erőteljes szexuális ingert vált ki.
8/8 anonim válasza:
Órákig szopás. Olyan van. De csókból elég pár perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!