Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél olyannal aki lent?
-pszichés beteg
-perverz
-depressziós
-lelki sérült
Nem.
De az ilyen minek akar egyáltalán kapcsolatot addig, míg rendbe nem jön?
Kinek kell egy energiavámpír, aki a másikból él?
Menj pszichológushoz és kezeltesd magad.
Mindenből meg lehet gyógyulni, ha akarod, teszel is érte és van kitartásod hozzá.
Pszichés beteggel kizárt.
A perverzet definiáld, mert van ami belefér és sok dolog van ami nem. Olyan perverzzel (nem csak azért mert faszi vagyok) nem tudnék 1 légtérben sem lenni, aki mondjuk gyerekeket molesztál.
Olyan viszont nem zavar, aki szeret az utcán szexelni - szereti a mittudomén...anal szexet - ilyesmi. Vannak emberek, akiknek már ez is perverz dolog. Szerintem pedig ezek beleférnek.
Depresszió esetén csak akkor, ha ő kiakarna jutni belőle (illetve logikus, hogy miért depressziós, nem pedig valami baromság miatt).
A lelki sérültet pedig fejtsd ki szintén. Volt komoly kapcsolatom olyan lánnyal, akit kisgyerekként megerőszakoltak. Ő szerintem kimeríti ezt a kategóriát.
Épp elég magamat elviselni, nem ám egy ilyen lelkileg hátrányos helyzetűt :)
A perverznél azért lehet olyan dolog, ami belefér, de tudnom kéne, hogy mi az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!