Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha egy lány egyik kedvenc étele a pacal lenne egy kis csülökhússal és jó ropogós fehér kennyérrel?
Figyelt kérdés
Havonta egyszer-kétszer igényelne ilyen táplálékot!
23 éves, és sovány testalkatú.
2018. júl. 13. 17:42
2/10 anonim válasza:
Ha nem nekem kell megfőzni... :D
A menyasszonyom is imádja a pacalt meg a csülköt - aztán itt ki is fújt a húsdolog nála.
3/10 anonim válasza:
ide az összes leszavazást!
igen, zavarna
4/10 anonim válasza:
Nem, sőt, végre egy nő, aki normális kaját eszik nyúltáp helyett.
5/10 anonim válasza:
Sosem kóstoltam a pacalt, de nem is akarom. Ha viszont a lány szereti, akkor egészségére.
6/10 anonim válasza:
Dehogy. Imádom azokat a nőket, akik képesek nyilvánosan kétpofára zabálni... :)
7/10 anonim válasza:
Kit érdekel? Pont nem számít mi a kedvenc kajája.
8/10 anonim válasza:
Engem az zavarna ha mindenféle szir szar fogyókurába belekezdene és nem akarna emberi kaját enni.
9/10 anonim válasza:
Én imádom a zsíros kajákat, meg is látszik rajtam. Szerencsére a párom pont így imád, voltak állandóan fogyózó barátnői és kivolt tőlük.
10/10 anonim válasza:
Ha enné az nem zavarna, de az biztos, hogy ha mellettem elkezdene pacalt főzni akkor leokádnám őt, a pacalját meg kb az egész házat. Nem is értem, hogy hogy van gusztusotok megenni egy olyan dolgot ami főzés közben olyan szagot áraszt mint egy marhatelep dögkútja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!