Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az milyen már, hogy megbeszélj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az milyen már, hogy megbeszéljük egy lánnyal, hogy összebújva alszunk, mert jó érzés, aztán kiakad, mert feláll a farkam?

Figyelt kérdés

Inkább most hazaindult így kettő órakkor.

Az egy dolog, hogy megígértem, hogy bújáson kívül nincs semmi intim dolog, petting, tapizás, szex, de a merevedésemet nem én irányítom.

Rendesen kiakadt, hogy nem igaz, hogy nem lehet normálisan csinálni, ahogy megbeszéltük.

Van olyan nő, aki komolyan azzal sincs tisztában, hogy ezt nem én irányítom? Mégis mire várt, amikor a mellei kb. a számban, a combja a derekamon volt, és az egész teste végigsimult rajtam, ahogy átkarolt?

Mindezt kb. egy ilyen pizsamában [link]

2018. júl. 13. 02:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
20%
Nőből van, ne várd tőle, hogy gondolkodjon!
2018. júl. 13. 09:06
 12/16 D. Brasco ***** válasza:
62%
Ez még a tini párkapcsolatok topicba is gyenge lenne.....
2018. júl. 13. 09:08
 13/16 anonim ***** válasza:
77%

:D bocsi, nő vagyok, de még így is vicces.

Te vagy az első srác az életében ?

Nekem is volt ilyen, és bóknak vettem, kész :D Amúgy meg normális lány még így kedvet is kap... általában.

Most vagy nagyon szegényesek a biológiai ismeretei, vagy valami miatt haragudott és ilyen hülyeségből akart neked bűntudatot generálni, esetleg úgy gondolta, neki szabad kiélni a testi vágyait (átölel, stb), de neked kötelező ezt bármi viszonzás nélkül tűrni. Mindhárom eset abszurd, hibás a csaj... nem rossz szándékból mondom, de vagy nagyon el kellene vele beszélgetned, vagy otthagyni. Tényleg nem esik jól, ha egy pasi komoly téma alatt vagy meghitt pillanatban behoz valami testiséget, de azért mi nők tudjuk, (remélem), hogy ezt nem nagyon lehet irányítani... én arra tippelnék, hogy még nem sok dolga volt srácokkal... lehet tévedek

2018. júl. 13. 11:20
 14/16 anonim ***** válasza:

Azt azért nem tudom, milyen kapcsolat lehet az, ahol 2 ellentétes nemű összebújva alszik együtt, a nő ráadásul szexi pizsamában... Mert hogy nem sima barátság, az tuti.

Viszont felháborodik hogy a férfi beindul tőle...

ÓMÁJGÁÁÁD!

Ahogy írták fentebb, szűzq...va

2018. júl. 13. 14:14
 15/16 anonim ***** válasza:

"Inkább most hazaindult így kettő órakkor." - vagy valami hibádzik nála, vagy eleve meg akart pattanni és egy ilyen hülyeségre fogta a dolgot.

Én inkább kamuszagot érzek, valamiért nem akart maradni.

2018. júl. 13. 14:33
 16/16 anonim ***** válasza:
Oké, ez gáz :D
2018. júl. 13. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!