Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzem vissza a bizalmamat a nők felé? Mit csináljak, hogy ne gyanakodjak egyből mindegyikre, és ne higgyem egyből ringyónak mindegyiket?
Az elmúlt 2 évben 5 nőhöz volt már közöm, próbáltam én már minden féle lányt, művészlélek, szende "szűz", kis cukibogyó 150 centis, csendes, bulis dögös csajt, aki kiélte magát, de mindegyik csalódás volt.
-első kinyalatta magát egy csávóval, legalább annyi volt benne, hogy elmondta. Azt mondta, hogy a csávó betegesen szerelmes belé, és "megszánta", még csak nem is tetszett neki igazán
-második benyögte, hogy őt ápolta már le partiba 3 fiú, magát a tényt elfogadtam, nem dobtam ki, de a belső undort nem tudtam leküzdeni, és ez szépen lassan a kapcsolat rovására ment
-a harmadik félresmárolt, de még annyi gerince sem volt, mint az első csajnak, az ok szerinte, hogy durva voltam vele szex közben, és nem voltam tekintettel rá, hogy neki túl vastag a cerkám, ezért máshol keresett gyengédséget, persze előtte egyfolytában áradozott, hogy milyen jó a szex
-a negyedik felvetette a hármast, gyorsan ki is offoltam
-az ötödik puncs.hu-n k_rválkodott előttem, ezt valami "asdasd xyz" facebook küldte el nekem, ami már le is törölte magát, fogalmam sincs ki volt, de nem is érdekel...
mutattam a screenshotot neki, tagadta, hogy csak photoshop, aztán kiderült, hogy kamuzott, már csak ezért is dobtam, hogy nem őszinte
Igazából már undorodom mindegyiktől, pont ahogy a napokban nézegettem ilyen balaton soundos videókat, akkor realizáltam magamban, hogy azok a részeg lányok, akiket interjúztatnak, azok az általános női személyiségek, amit csak szimplán könnyebben kitárnak az alkohol hatására őszintén
ott tartok, hogy nekem csak szexre kell nő, és ha sokszor ha meglátok egyet, már morgok magamban, hogy na ez a fas_cibáló is biztos behabzsolta már az ismerősi köréből a fiúk 90%-ának a farkát... persze ezeket nem mondom ki, nehogy negatív megítélésem legyen, minden barátom teljesen normális embernek gondol ilyen téren, nem tudják, hogy milyen undor van már bennem.
Hogy szerezd vissza? Mondjuk úgy, hogy magadba nézel. tudod, hogy mit akarsz, és azt követve szelektálsz. Értsd:
1-es: Nem tudom, hogy ez akkor volt, mikor Veled volt (de sejtem). Ha tényleg olyan durva vagy, mint a hármas nő mondta, akkor nem is csodálom.
2-es: Ha tudod, hogy taszítanak az ilyen nők, akkor tovább lépsz. Én meg undorodom a cigiző pasiktól pl., semmiképp nem jönnék össze velük. Tehát nem állok le egy olyannal sem, aki cigizik, mert tudom, hogy már az első randinkon a hányinger kerülgetne, ha megérezném rajta a szagát.
3-as: Már az egyesnél kiveséztem. Amíg nem tudod, hogy milyen fájdalmat lehet átélni együttlét közben úgy, hogy nincs kellően előkészítve a nő, addig szerintem ne is kezdj velük. Én szeretem a durva meneteket, kifejezetten oda és vissza vagyok értük. Volt már nagy farkú barátom. Szépen megvárta, amíg bemelegedtem, vagy tett róla, hogy gyorsan, és aztán durvultunk. De ez mind, csakis előkészítéssel megy. Kis és nagy farokkal is.
4:Végre egy, amit jól tettél. Bár ettől nem tudom, miért a Te bizalmad sérül.
5: Ez meg valami kamusztori szerintem. Valaki, akit nem ismersz, küld Neked egy képet, Te meg elfogadod? Én az ilyeneket alapból nem fogadom el, mert hátha vírus vagy valami...
Ebben a történetben és a csajokban egy a közös: Te. Először nézz magadba, fektestd le magadban, hogy kit akarsz, ismerkedj, és építsd le azokat, akik "elhasalnak" az értékrendi teszteden.
Nem tudom, hogy hol ismerkedsz, de én a helyedben ennek a színhelyét is megváltoztatnám, sportkörök, rendezvények, strand, nyilvános koncertek, stb-re.
Prűd vagy, ha nem kell egy olyan riherongy, akit gangbangban dugtak szét. És ez a válasz van felértékelve.
Gyakorikérdések színvonal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!