Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek melyik csaj teste tetszik a legjobban?
[link] - Natalia Oreiro
[link] - ez a csaj
[link] - ez a csaj
[link] --- ez a csaj
[link] - kirsten alley
[link] - jennifer hudson
bocsi, de picit ducibbat nem találtam, de azt is kérdezem, h a vékonyabbaktól picit nagyobb combú és picit nagyobb hasú csajokról mit gonbdolsz?
Szia!
Én vagyok az 5%! Nekem a 2. kéne.
(ha Te vagy írd meg privibe!)
Az utolsóval sem az alkat a bajom hanem a tejeskávé nem jön be. Vagy fehér legyen vagy éjfekete.
16:45ös!
Te komolyan írtad, amit? És ha igen, akkor mit értettél az alatt, h neked a 2. lány kéne. Mire kéne?
17:18! Itt 16:45.
Ne offoljunk, de abban igazad van hogy pontatlan voltam.
Tehát: Nekem a 2. tetszik. Ezért írtam hogy én vagyok az 5% (bár lehet csak 3...)
17:18 vagyok!
16:45ös!
Igen, értem, de nem találtam 5%os választ! És ezért is kérdeztem meg. És örülök, hogy van még pasi, akinek az ilyen lány is tetszik. És nem mond olyanokat rá, h mért raktad be, elhányom magam...stb.
Amúgy, igen, bocsánat kérdező az offért, csak mivel lány vagyok nem válaszoltam a kérdésre, mert srácokat kérdeztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!