Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy végre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy végre révbe érjen a magánéletem, és ne mindig szívjak a béna barátommal, béna kapcsolatommal, hanem lehessen valami olyanban részem, mint a barátnőmnek?

Figyelt kérdés
Van kapcsolatom, de őszintén szólva, nem vagyok vele 100% elégedett. Valószínű, hogy előbb-utóbb vége is lesz emiatt. Előtte egyedülálló voltam. Olyankor sem vagyok elégedett... Mindezzel szemben ott van a barátnőm, és az ő kapcsolata, az ő barátja. A barátnőm pasija egyrészt jól néz ki, vonzó. Másrészt olyan rendes. Olyan jól bánik a barátnőmmel. Annyira jók a tulajdonságai, jó a humora, bírom benne, hogy olyan játékos. Gondoskodó, törődik a barátnőmmel, fontos neki. Az én kapcsolatom a barátommal nagyon nem ilyen, semmilyen tekintetben sem. És nem is volt még soha ezt megközelítő barátom, kapcsolatom. A barátnőm nagy mázlista, hogy ilyen barátja van. Én is szeretnék már egy ilyet... A barátnőm nem szebb nálam, meg úgy semmiben sem különbözünk nagyon. Úgyhogy nekem is sikerülnie kéne, de nem sikerül. És neki az az 1. barátja! Nekem meg nem jön össze. Most itt van rajtam a barátjának a pulóvere. Nagyon fáztam, kölcsön kaptam, hogy majd pénteken visszaadom. Amikor hazaértem, átöltöztem, aztán visszavettem. Mert olyan jó érzés, hogy legalább a pulóvere itt van. Nem személy szerint a pulóver gazdája kell, mert ő a barátnőmé. De egy hasonló. Elegem van már a középszerű férfiakból, akik szarnak az életbe. Végre egy olyat akarok, egy olyan kapcsolatot, aki úgy viselkedik, úgy néz ki, stb.
2018. júl. 12. 01:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
62%
Azért nincs normális barátod mert sajnáltatot magad, jobbnak tartod magad a barátnődnél és mégy irigy is vagy. Már bocs de ilyen belső tulajdonságokkal felőlem lehetsz külsőre álomnő de akkor sem kellenél. Árad a rosszindulat belőled és ez baromi taszító.
2018. júl. 12. 10:11
 12/15 anonim ***** válasza:

de hozzáteszem, hogy lehetsz akár jobb is a barátnődnél..

ha őt találta meg előbb és hűséges típus akkor amúgy sem bírod kibillenteni..

szóval ha vagy olyan nő mint ő akkor sem tuti, hogy találsz olyan férfit mint ő mert pl kevés szaladgál..

és az is ott van, hogy egy álomképpel azonosított ferfihez hasonlítod a valósakat..biztos neki is vannak hibái

2018. júl. 12. 10:13
 13/15 anonim ***** válasza:
80%
Árad belőled a rosszindulat meg az irigység. Ki kellene lépned a kapcsolatodból és nem húzni a pasid idejét is. Találja jobb csajt magának. A másik meg szerintem rohadtul bele vagy esve a barátnőd pasijába.
2018. júl. 12. 11:08
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

"Mit csináljak, hogy végre révbe érjen a magánéletem, és ne mindig szívjak a béna barátommal, béna kapcsolatommal, hanem lehessen valami olyanban részem, mint a barátnőmnek?"

Elsősorban jellemességet kell fejlesztened, és érzelmileg kell egy magasabb minőségbe érned, mert csak olyan partnert tudsz megtartani, akivel ebben a vonatkozásban közel azonos szinten vagy.

"Van kapcsolatom, de őszintén szólva, nem vagyok vele 100% elégedett. Valószínű, hogy előbb-utóbb vége is lesz emiatt. "

Ez azt jelenti, hogy nem tiszteled az embereket, a jelenlegi partnert is csak használod, mivel ha akadna az értékítéleted szerint egy "jobb" partner, akkor azonnal kilépnél a kapcsolatból, amíg nincs ilyen, addig maradsz kényelmi és/vagy egyéb okokból.

"A barátnőm pasija egyrészt jól néz ki, vonzó. Másrészt olyan rendes. Olyan jól bánik a barátnőmmel. "

Te ezt a fentebbi példa alapján nem vagy képes megélni, és nyújtani, hiszen az ellenkezőjeként viselkedsz.

"Nem személy szerint a pulóver gazdája kell, mert ő a barátnőmé."

Erre is érdemes odafigyelned, mivel a fiú nem a "barátnődé", hanem partnerek.Nem birtokolunk embereket.

A tudatosság nagyon fontos, felismerni, hogy a párkapcsolatom egy tükör, olyan minőségű amilyen én.

2018. júl. 12. 11:50
 15/15 anonim ***** válasza:
A kérdésedben a válasz: Mert egy undorító személyiség vagy.
2018. júl. 14. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!