Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy végre révbe érjen a magánéletem, és ne mindig szívjak a béna barátommal, béna kapcsolatommal, hanem lehessen valami olyanban részem, mint a barátnőmnek?
de hozzáteszem, hogy lehetsz akár jobb is a barátnődnél..
ha őt találta meg előbb és hűséges típus akkor amúgy sem bírod kibillenteni..
szóval ha vagy olyan nő mint ő akkor sem tuti, hogy találsz olyan férfit mint ő mert pl kevés szaladgál..
és az is ott van, hogy egy álomképpel azonosított ferfihez hasonlítod a valósakat..biztos neki is vannak hibái
"Mit csináljak, hogy végre révbe érjen a magánéletem, és ne mindig szívjak a béna barátommal, béna kapcsolatommal, hanem lehessen valami olyanban részem, mint a barátnőmnek?"
Elsősorban jellemességet kell fejlesztened, és érzelmileg kell egy magasabb minőségbe érned, mert csak olyan partnert tudsz megtartani, akivel ebben a vonatkozásban közel azonos szinten vagy.
"Van kapcsolatom, de őszintén szólva, nem vagyok vele 100% elégedett. Valószínű, hogy előbb-utóbb vége is lesz emiatt. "
Ez azt jelenti, hogy nem tiszteled az embereket, a jelenlegi partnert is csak használod, mivel ha akadna az értékítéleted szerint egy "jobb" partner, akkor azonnal kilépnél a kapcsolatból, amíg nincs ilyen, addig maradsz kényelmi és/vagy egyéb okokból.
"A barátnőm pasija egyrészt jól néz ki, vonzó. Másrészt olyan rendes. Olyan jól bánik a barátnőmmel. "
Te ezt a fentebbi példa alapján nem vagy képes megélni, és nyújtani, hiszen az ellenkezőjeként viselkedsz.
"Nem személy szerint a pulóver gazdája kell, mert ő a barátnőmé."
Erre is érdemes odafigyelned, mivel a fiú nem a "barátnődé", hanem partnerek.Nem birtokolunk embereket.
A tudatosság nagyon fontos, felismerni, hogy a párkapcsolatom egy tükör, olyan minőségű amilyen én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!