Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy orákulum megjósolná neked, hogy 1 év múlva véget ér a kapcsolatod, a párod elhagy, akkor hogy viselkednél a maradék 1 évben? Kihoznád a maximumot magatokból, vagy elhagynád, hogy ne pazarold az idődet olyanra, aki nem marad veled?
Elméleti kérdés, nem kell írni hogy ez hülyeség, meg hogy ilyen nem létezik, mert nélkületek is tudom. Csak kíváncsi vagyok, kiből mit hozna ki, inkább kiélvezné és megszépítené a végét, vagy inkább hagyná a francba az egészet, és lassanként maga szakítana a párjával?
De tegyük fel hogy tényleg biztos hogy vége 1 év múlva, ez elkerülhetetlen lenne valamiért.
A kapcsolat komolyságától függne.
Komoly esetén rögtön szakítanék, amint megtudom a dolgot.
Laza kapcsolatnál pedig élvezném a hátralevő időt.
Attól függ. Ha jó a kapcsolatunk akkor kiélvezném az utolsó éveket.
Ha rossz a kapcsolatunk akkor inkább befejezem itt.
Tehát partner függvénye.
#2 Nem a Mátrix ihlette.
#3 Az élném tovább az életem mit jelent, vele maradsz vagy elhagyod? Pont a lényeget hagytad le.
#1, #4, köszi a választ.
#5-nek meg igaza van, ez az én fejemen is átfutott, hogy ha elhagyja, akkor nem teljesül be az orákulum szava. De az ilyen logika bukfencek fölött átsiklottam inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!